Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η '' ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ '' ΤΟΥ 2 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ !!!


Εγκαινιάστηκε ουσιαστικά την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 το βράδυ  η '' Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων  '' τού 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου , η οποία είναι ένα  πραγματικό κόσμημα για όλη την Περιφέρεια τής Στερεάς Ελλάδας .
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση για τούς μικρούς Μαθητές , όπου μίλησαν μέ κολακευτικά λόγια για την '' Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων  '' ο Διευθυντής τού Σχολείου κ. Γιώργος Τσαπρα'ι'λης καί η Πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Σχολείου κα Αρετή Μπακοδήμου .
 Και οι δύο ευχαρίστησαν τον Επίσημο Προσκεκλημένο , πρώην Υφυπουργό και Επίτιμο Πρόεδρο τού ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη , ο οποίος συντέλεσε καθοριστικά  τόσο στην αναβάθμιση τού παλαιού κτιρίου, όσο και στην κατασκευή τής
   '' Αίθουσας  Πολλαπλών Χρήσεων  '' πού είναι ένα Υπερσύγχρονο Έργο με Θεατρική Σκηνή
 για παραστάσεις και Διαλέξεις και με Αίθουσα Γυμναστηρίου
 στο ημιυπόγειο τού κτιρίου .
Ο κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης από την πλευρά του αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά , ευχαρίστησε τόσο τον πρώην Διευθυντή τού Σχολείου κ. Γιάννη Μπελιά , όσο καί τόν σημερινό Διευθυντή τού Σχολείου κ. Γιώργο Τσαπρα'ι'λη , και ιδιαίτερα τα Μέλη  τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Σχολείου και ποιο συγκεκριμένα την Πρόεδρο κα Αρετή Μπακοδήμου , καταλήγοντας ότι για τις μεγάλες της προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια πού έγιναν αυτά τα Θεάρεστα Έργα θα τής άξιζε ένα Άγαλμα , και αυτό καταχειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό σε ένδειξη αναγνώρισης τής προσφοράς τής κας Αρετής  Μπακοδήμου .



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com







*** Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ :  http://www.anparatiritis.gr/

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δημ. Σχολείου Σχηματαρίου σε μια αίθουσα στολίδι

Στην καινούργια τελευταίας τεχνολογίας αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου παρουσία και του - εκ των βασικών συντελεστών για να επιτευχθεί το έργο – π. Υφυπουργού και επίτιμου Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργου Κατσιμπάρδη.
Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιώργος Τσαπραΐλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Κατσιμπάρδη και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Αρετή Μπακοδήμου για τη συμβολή τους στην κατασκευή της αίθουσας η οποία έχει ενσωματώσει την τελευταία τεχνολογία με μεγάλες δυνατότητες.
Η κα Μπακοδήμου ευχαρίστησε και αυτή τον κ. Κατσιμπάρδη για την συμβολή του, αναφέροντας ότι είναι σε επαφή με τον Δντή εξοπλισμού σχολείων κ. Φιλιππάκο για την χορήγηση εξοπλισμού, ώστε η αίθουσα να είναι πλήρης. Επίσης, βασικό είναι ότι ο κ. Κατσιμπάρδης κάνει ενέργειες για την προμήθεια εξοπλισμού με όργανα γυμναστικής, του επίσης ανακαινισθέντος υπογείου, ώστε να αποτελέσει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που θα χρησιμοποιείται από τους μαθητές.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κατσιμπάρδης, τόνισε ότι χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, αναφερομένος και στην ανακαίνιση του χώρου που έγινε πριν τους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στο Σχηματάρι. Έργα, που μαζί με την αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, έγιναν με το καθοριστικό ενδιαφέρον και φροντίδα της κας Μπακοδήμου την οποία ευχαρίστησε.
Η συνέχεια με τους μικρούς μαθητές να ξετυλίγουν το ταλέντο τους στο θέατρο και στο τραγούδι καταχειροκροτούμενοι από τους περήφανους γονείς τους που είχαν κατακλύσει την καινούργια αίθουσα καθισμένοι σε... παιδικά καθίσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συντήρηση της αίθουσας θα κοστίζει στο Δήμο γύρω στις 15 χιλ. ευρώ... Να δούμε πότε θα δούνε, αν όχι τέτοια αίθουσα, αλλά ένα σωστό σχολείο τα παιδιά του Δηλεσίου που χρόνια τώρα συνωστίζονται στις πρόχειρες αίθουσες, αναμένοντας τους ταγούς της πολιτείας να κρατήσουν το λόγο τους και να ξεκινήσει το από χρόνια στα σχέδια περιβόητο σχολείο στο Δήλεσι. Λεφτά για αλλού υπάρχουν...
Γιώργος Κατσιμπάρδης
Δντης 2ου Δημ. Σχολείου Σχηματαρίου κ. Γιώργος Τσαπραΐλης
Η κα Αρετή Μπακοδήμου