Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ !!! Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ !!! ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!

Μήλον τής Έριδος !!! εν όψι των ερχόμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τού Ιστολογίου '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδoς , έγκριτος Δικηγόρος κ. Γιώργος Ψυχογιός για Συνδυασμούς πού θα διεκδικήσουν τον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων , αλλά και για Συνδυασμούς πού θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδoς  .
Με γνώμονα την πλούσια προϊστορία τού κ. Γιώργου Ψυχογιού επί μία εικοσαετία  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με εντυπωσιακούς πάντα αριθμούς ψήφων τα Eπιτελεία των Υποψηφίων Δημάρχων ή Περιφερειαρχών πιστεύουν ότι αν καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους θα είναι και το Bαρόμετρο !!! για την επιτυχία τού Συνδυασμού .
   Ο κ. Γιώργος Ψυχογιός έχει θητεύσει επί σειρά ετών Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Θηβαίων , Αντινομάρχης Βοιωτίας . ενώ στο παρελθόν ήταν και Υποψήφιος Βουλευτής .Η Κοινωνική του Προσφορά είναι διαχρονική , και έχει τιμηθεί κατ' επανάληψη από Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους  τής Βοιωτίας για την προσφορά του . 
Προς τό παρόν ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τις προθέσεις του  αλλά όλα δείχνουν ότι είναι ζήτημα ημερών η επίσημη ανακοίνωση εκ΄μέρους του σχετικά με την επιλογή του , πού αναμένεται να κάνει Αίσθηση !!!



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com







Ακολουθεί τό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τού κ. Γιώργου Ψυχογιού :

Γεώργιος Κων/νου Ψυχογιός
Κάτοικος Θήβας
Επαμεινώνδα 37 Τηλ:2262024442

Γεννήθηκε στο Ύπατο Βοιωτίας την 1-12-1951.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας και στη Γαλλική Ακαδημία.
Από το 1981 ζει και ασκεί μάχιμη Δικηγορία στην πόλη της Θήβας. 
Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Χρύσα Παπαγεωργίου από την Λιβαδειά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Η πολιτική του δράση ξεκινάει από τα φοιτητικά του χρόνια. Οργανώνεται αρχικά στην ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗΣ και γίνεται μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του έως και σήμερα.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Από το 1990 έως το 2006 στηρίζει τους αγώνες του ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται : 
Το 1990, τρίτος κατά σειρά Δημοτικός Σύμβουλος και χρηματίζει επί 4 χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Θηβαίων.
Το 1994, τρίτος κατά σειρά Νομαρχιακός Σύμβουλος στον Νομό και διατελεί Αντινομάρχης επί διετία.
Το 1998, πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Θήβας. Ασκεί αντιπολίτευση σαν ο μοναδικός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το 2002, τρίτος Δημοτικός Σύμβουλος και χρηματίζει επί διετία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήβας.
Το 2007, το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζοντας και τιμώντας τους πολυετείς αγώνες του για την παράταξη τον ανακηρύσσει Υποψήφιο Βουλευτή Βοιωτίας για τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 όπου και συμμετείχε.
Το 2009 λόγοι οικογενειακοί και προσωπικοί δεν τού  επέτρεψαν να συμμετάσχει στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Το 2010 εξελέγη με το συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά «Στερεά Ελλάδα» 4ος Περιφερειακός Σύμβουλος, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ζώ και εργάζομαι ως μαχόμενος δικηγόρος στη Θήβα με κοινωνική δράση στα δρώμενα της πόλης και του Νομού
Ασχολήθηκα και ασχολούμαι ειδικότερα με το Ποινικό Δίκαιο αλλά και εργατικό Δίκαιο παράλληλα είχα εκπροσωπήσει το σύνολο των εργαζομένων ΕΥΔΑΠ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και άλλων εργαζομένων ΟΤΕ 1990-1991 και είχε εκδοθεί η πρώτη ευνοϊκή απόφαση υπέρ των συμβασιούχων ενάντια στις απολύσεις (Κυβέρνησης Μητσοτάκη) παννεληνίως στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θήβας. Το 1981 άρχισα να δικηγορώ στην πόλη της Θήβας όπου εγκαταστάθηκα μόνιμα- συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις της πόλης μου αλλά και ευρύτερα του νομού. Συμμετείχα ως ιδρυτικό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και της επαρχίας, ως του μεγαλύτερου πολιτιστικού συλλόγου της πόλης της Θήβας με την ονομασία «ΛΑΪΟΣ» και άλλων συλλόγων μικρών Δήμων της περιοχής.
Εξελέγην δύο φορές ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας κατέχοντας την θέση του Γενικού Γραμματέα και ταμία στη συνέχεια.