Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ '' ΜISS ΘΡΑΚΗ 2014 '' !!!

σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014

Σάλος με τα καλλιστεία «Miss Θράκη 2014» που φέρουν ως χορηγό τούρκικα αναψυκτικά



Καλλίγραμμες κοπέλες σε διαγωνισμό ομορφιάς θα ξεδιψούν με τούρκικο… χορηγό
Μία νέα πρόκληση από τους διοργανωτές των καλλιστείων «Miss Θράκη 2014».
Το βράδυ της Παρασκευής σε καλοκαιρινό club της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Θράκη 2014».
Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα στο Facebook του «Miss Θράκη 2014», αλλά και στο e-Thraki.com μεταξύ των χορηγών του διαγωνισμού είναι και τα… αναψυκτικά Uludag.
Οι διοργανωτές του «Miss Θράκη 2014» ισχυρίζονται πως τα αναψυκτικά Uludag είναι ανθρακούχα και υπάρχουν σε πολλές γεύσεις, τα οποία φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία ΕΤΙ ΕΛΛΑΣ (με έδρα την Κομοτηνή) και διανέμονται σε όλη την Θράκη 
Κανείς όμως δεν λέει από που έρχονται τα αναψυκτικά Uludag.
Τα συγκεκριμένα αναψυκτικά είναι τούρκικα και το εργοστάσιο βρίσκεται στην Προύσα. Μάλιστα, η εταιρία είναι και χορηγός της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Bursaspor.
Οι διοργανωτές όμως μεγιστοποιούν στον υπέρτατο βαθμό την πρόκληση.
Χρησιμοποιούν τις κοπέλες που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς για να φωτογραφίζονται και να διαφημίζουν τα τούρκικα αναψυκτικά, όπως και οι ίδιοι ομολογούν στο Facebook.
Λένε «στην υγειά μας» με τούρκικο χορηγό!
Δείτε στο gallery φωτογραφίες τις οποίες κυκλοφορούν οι διοργανωτές του «Miss Θράκη 2014» στο διαδίκτυο και στα social media, διαφημίζοντας τα τούρκικα αναψυκτικά.
7 Φωτογραφίες
σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014-1σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014-2σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014-3σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014-4σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014-5σάλος-με-τα-καλλιστεία-miss-θράκη-2014-6