Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ !!! ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

veniamis-efoplistes

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ “ΕΦΑΓΕ” ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ- ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ “ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ” 40.000 ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΈΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ 80 ΕΚ ΕΥΡΩ! “ΡΟΥΚΕΤΕΣ” ΒΕΝΙΑΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-”ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ”- “ΥΜΝΟΙ” ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ !!!

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Στα 3 βίντεο ντοκουμέντα που θα παρακολουθήσετε(πιο κάτω επισημαίνουμε τον ακριβή χρόνο στα επίμαχα σημεία των βίντεο), ο πρόεδρος των Ελλήνων Εφοπλιστών Θόδωρος Βενιάμης, παρουσία των εφοπλιστών Μιχάλη Χανδρή, Γιάννη Λύρα και Ματθαίου Λο, έριξε κυριολεκτικά “ρουκέτες” κατά της Ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών, προβαίνοντας σε φοβερές αποκαλύψεις για τις ενέργειες που απεργάζονταν στη Γ.Γ Εσόδων υπό τον Χάρη Θεοχάρη εδώ και μήνες για την απίστευτη φορολόγηση στα βαπόρια της Ελληνικής Ναυτιλίας. Στο παρασκήνιο συζητείται έντονα ότι τα “Ποσειδώνεια 2014″(τα οποία διεξήχθησαν από τις 2-6 Ιουνίου), ήταν κυριολεκτικά ο “επιτάφιος” Στουρνάρα-Θεοχάρη και ένας από τους βασικούς λόγους που γκρεμίστηκαν από τις θέσεις τους για ενέργειες που χαρακτηρίστηκαν ανθελληνικές, άστοχες, λανθασμένες και κυριολεκτικά εχθρικές προς τους Έλληνες εφοπλιστές.
Συγκεκριμένα ο Θόδωρος Βενιάμης ξεμπρόστιασε κατά σπαρταριστό τρόπο Έλληνες πολιτικούς της κυβέρνησης αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ, ανίδεους και άσχετους. Αποκάλυψε ότι το οικονομικό επιτελείο είχε σχεδιάσει την φορολόγηση 40.000 Φιλιππινέζων ναυτικών κατ’εντολή της Ε.Ε και οικονομικών συμφερόντων που επιβάλλει η τρόικα και το ΔΝΤ . “Βάζουμε τη σημαία της Μάλτας εάν το κάνουν αυτό και τελειώνουμε. Θέλουν να δώσουν ΑΦΜ σε Φιλιππινέζους, να τους φορολογήσουν, να τους δώσουν κάρτα μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα, άδεια εγκατάστασης στην Ελλάδα(ΒΙΝΤΕΟ Α μετά το 24:00). 
Αυτό που δεν είπε δημόσια ο πρόεδρος του λόμπι των εφοπλιστών είναι ότι αυτή η ιστορία εάν εφαρμοζόταν από Στουρνάρα-Θεοχάρη θα κόστιζε σε φορολογία πάνω από 80.000.000 ευρώ στα βαπόρια της Ελληνικής Ναυτιλίας.
“Ερχόμαστε να τους δώσουμε 200.000 νέεες θέσεις εργασίας και μας φορολογούν; Θα φύγουμε”, είπε ο κ.Βενιάμης ενώ ΄’εβαλλε και κατά των συνδικαλιστών του ΚΚΕ που δεν αφήνουν να γίνουν στην Ελλάδα επισκευές.(ΒΙΝΤΕΟ Α μετά το 12:00).
-”Χώσιμο Βενιάμη σε πολιτικούς (ΒΙΝΤΕΟ Α μετά το 17:00)
-Επικρίσεις για την κατάργηση του Υ. ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ Β μετά το 12:00)
Και δείτε λίγο και τις ημερομηνίες. Ο Θεοχάρης και ουσιαστικά και ο Στουρνάρας ξηλώθηκαν το απόγευμα στις 5/6
Οι απόψεις Βενιάμη δημοσιοποιήθηκαν το μεσημέρι στις 6/6.
Τα “Ποσεδώνια” άρχισαν στις 2/6/
Ότι ήταν να γίνει είχε γίνει τις προηγούμενες 48 ώρες.
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ