Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΥΡΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ !!!



Φίλες και Φίλοι,
Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας, αλλά και την έντονη επιθυμία μας να παραδώσουμε έναν καλύτερο Δήμο στα παιδιά, και τους νέους του τόπου μας, αποφάσισα να σταθώ ενεργά στο πλευρό ενός νέου και άφθαρτου υποψήφιου, που ξεχωρίζει ποιοτικά, διαθέτοντας όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει το Δήμο μας μπροστά.
Γνωρίζοντας την επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική δράση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αλλά και τη σχέση του με τους δημότες, την κοινωνική του ευαισθησία, τις ικανότητές, τον δυναμισμό και την ωριμότητά του, αλλά πρωτίστως γνωρίζοντας την προσωπικότητα και το ήθος του, αποφάσισα αυτή τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών να τη δώσω στο πλευρό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στηρίζω τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου επειδή πιστεύω ακράδαντα πως είναι η καλύτερη πρόταση για το μέλλον του Δήμου μας. Μοιράζομαι μαζί του τις ίδιες αγωνίες, για ένα Δήμο Θηβαίων, λειτουργικό για τους δημότες, φιλόξενο για τους επισκέπτες και ελκυστικό για τους επενδυτές. Γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και νοιαζόμαστε για την ανάπτυξη και την προοπτική του.

Με τιμή
Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος