Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ !!! ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ , ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ. ΛΟΥΚΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΜΑΓΟΥΛΑ !!!


ΛΟΥΚΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΜΑΓΟΥΛΑ  ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
“Το έχω ξαναπεί πως έχω την απόλυτη πεποίθησή ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη για τη Βοιωτία και τους κατοίκους της. Έχω ως οδηγό μου δύο σημαντικές λέξεις: Αλήθεια και Ευθύνη. Με αυτές τις λέξεις οδηγό, δεσμεύομαι να αποδείξω ότι, υπάρχει ένας άλλος τρόπος εκπροσώπησης του Λαού στο Κοινοβούλιο” θα μας πει η Λουκία Θεοδώρου που για μια ακόμη φορά θα είναι υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Η Βοιωτός πολιτικός από τις πιο σταθερές διαχρονικές παρουσίες στο χώρο της Ν.Δ. ήδη έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα με στόχο να κερδίσει την δικιά της παρουσία στο κοινοβούλιο με αυτοδυναμία του κόμματός της.


“Το παλιό δεν με εκφράζει, όπως δεν εκφράζει και εσάς. Έχουμε ανάγκη μιας διαφορετικής πολιτικής συμπεριφοράς, που θα χαρακτηρίζεται από: άμεση σχέση Πολιτικού και Πολίτη συνεχή παρουσία εκεί που πρέπει, να ενημερώνεται για τα προβλήματα (Δημοτικά Συμβούλια, Επαγγελματικές-Κοινωνικές Ενώσεις και Συλλόγους, κ.λ.π) και κατάργηση κάθε πελατειακής εξάρτησης του πολίτη από τον πολιτικό” θα τονίσει χαρακτηριστικά η Λουκία Θεοδώρου και θα καταλήξει: “Η αξιοπρέπεια του Πολίτη απαιτεί σεβασμό από τους Πολιτικούς. σκληρή δουλειά και την παρουσίαση τεκμηριωμένων προτάσεων στην κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. ενεργό συμμετοχή και την μαχητική παρουσία με σοβαρότητα, αλήθεια και ευθύνη στο Κοινοβούλιο”.

                                                         Δημήτρης Σοβατζής