Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ... ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν στην Ελλάδα απο μία πύλη που λέγεται ''μεταναστευτική ροή''

 
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ των CIA, MI6 και MOSSAD σε νησί του ανατολικού Αιγαίου
Ένας εξαθλιωμένος από τις κακουχίες Ιρανός μετανάστης, μαζί με 12 ακόμα συμπατριώτες του, έφτασαν τον Οκτώβρη στην Τουρκία και από εκεί πέρασαν στην Ελλάδα με μία φουσκωτή λέμβο. Τίποτα αξιοπερίεργο μέχρι εδώ. 
Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι είχαν προηγηθεί, ακολουθώντας την ίδια πανομοιότυπη διαδρομή, σε μία προσπάθεια να προσεγγίσουν την Ευρώπη. Οι μεταναστευτικές ροές, άλλωστε, έχουν κοπάσει σε σύγκριση με το 2015, αλλά παραμένουν σημαντικές.
Γράφει η ΝΕΦΕΛΗ ΛΥΓΕΡΟΥ
Ο 47χρονος αυτός άνδρας, όμως, δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο από το καραβάνι μεταναστών και προσφύγων. Ενδεικτικό της ιδιαιτερότητάς του είναι το γεγονός ότι στο κατόπι του βρισκόταν όχι μόνο μία, αλλά τρεις μυστικές υπηρεσίες. Σε μία σπάνια κοινή επιχείρηση, η βρετανική ΜΙ6, η ισραηλινή Mossad και η αμερικανική CIA ανέλαβαν να διασώσουν τον άνδρα αυτόν από το Ιράν, οδηγώντας τον με ασφάλεια στη Βρετανία. Για να το κάνουν αυτό, τον μεταμφίεσαν σε πρόσφυγα, δημιουργώντας μία κάλυψη 12 ακόμα ανδρών, οι οποίοι στην πραγματικότητα είχαν αναλάβει την προστασία του.
Όλα αυτά γιατί αυτός ο άνδρας είναι γνωστός επιστήμονας, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κατέχοντας πολύτιμες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να είχε και ενεργό ρόλο στη δολοφονία του κορυφαίου πυρηνικού εμπειρογνώμονα της Τεχεράνης του Mostafa Ahmadi Roshan. Τα τελευταία χρόνια πολλοί από τους σημαντικότερους επιστήμονες που συμμετέχουν στο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας έχουν δολοφονηθεί ή έχουν πεθάνει, υπό σκοτεινές συνθήκες.