Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΑΔΙΚΟΣ '' ΔΙΩΓΜΟΣ '' ΤΟΥ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΛΛΗ !!!

Αναίτιο κυνηγητό του Μητροπολίτης Θηβών Γεωργίου προς  τον Αρχιμ. Χρυσόστομο Καλλή επειδή στόλισε τον… Επιτάφιο και για άλλα ηχηρά παρόμοια

Αναίτιο κυνηγητό του Μητροπολίτη Θηβών Γεωργίου προς τον Αρχιμ. Χρυσόστομο Καλλή επειδή στόλισε τον… Επιτάφιο και για άλλα ηχηρά παρόμοια


https://www.exapsalmos.gr/2020/07/16
Σχόλιο του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Ζούμε σε καιρούς αποστασίας! Τίποτε δεν έχει μείνει όρθιο. “Πάντες εξέκλιναν, άμα ηχρειώθησαν” βοά ο διαχρονικός και επίκαιρος Προφητάναξ Δαυίδ!
Μα είναι πολυτέλεια κάποια πράγματα! Πότε θα το καταλάβουν οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί;Και μέχρι πότε θα θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω κάθε κριτικής και ελέγχου; Δεν έχουν καταλάβει ότι στα μάτια του λαού μας έχουν πλέον χρεωκοπήσει;
Και   την έχει δει τελευταία  ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος, ο σεμνός και αμίλητος Ιεράρχης της Βοιωτίας;
Είδε μήπως  τον εαυτό του ως Ιεροδικαστή και όχι ως πατέρα, όπως απαιτεί το μέγα της Αρχιερωσύνης λειτούργημα και υπούργημα; Και γιατί; Για να βγάλει τα απωθημένα του προς έναν κληρικό που έκανε το λάθος να μιλά
συχνά στα κηρύγματά τουν για τον  Μεγάλο Χριστόδουλο αλλά και για τον Ιερώνυμο;
Στην Λιβαδειά αυτές τις μέρες  γίνεται μία μεγάλη αδικία και ήλθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξυπνήσουμε  επιτέλους ….
Τον   Λιβαδείτη Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Καλλή τον κυνηγά τον τελευταίο καιρό ο Σεβ.Θηβών και  Λεβαδείας Γεώργιος   και τον κατηγορεί   με κατηγορίες τουλάχιστον κωμικοτραγικές. Πρόκειται για  καταστάσεις  γελοίες, για μην πω τίποτα άλλο.
Δεν  πάνε καθόλου καλά  ορισμένοι Αρχιερείς μας. Το παίζουν απόλυτοι άρχοντες και έχουν ξεφύγει ενώ  ο κόσμος καίγεται…Δεν φτάνει που στα μάτια της κοινής γνώμης φάνηκαν ανεπαρκέστατοι εξαιτίας του κορονοϊού και των μέτρων που επιβλήθηκαν θέλουν τώρα να κάνουν και επίδειξη ισχύος.
Ίσως γιαυτό ο Γεώργιος έχει  την δική  του εμμονή και για να κρύψει την δική του σιωπή που δεν άνοιξε το στόμα του μέσα στην κρίση του κορονοϊού να πει μία λέξη αλλά προσαρμόστηκε πλήρως με τα μέτρα της κυβέρνησης αποφάσισε τώρα  να τα βάλει με έναν κληρικό που τον θεωρεί Χριστοδουλικό στα γονίδια,  και  δεν παίρνει απο λόγια και κάνει αυτά που θέλει χωρίς να τον ρωτά!
Τι εγκλήματα έκανε ο π. Χρυσόστομος και  άρχισε να τον κυνηγά; Στόλισε  τον Επιτάφιο την Μ. Παρασκευή και δεν τον ρώτησε! Δηλαδη έκανε το αυτονόητο καθήκον του και τον εγκαλεί! Επίσης έβαλε  σε Προσκυνητάρι μια  Παλιά Εικόνα της Παναγίας! Και πάλι δεν τον ρώτησε και έπρεπε να τον ρωτήσει!
Απορώ με την τάση ορισμένων επισκόπων να καλύπτουν την δική τους ανεπάρκεια με επιπλήξεις και άλλα… δεσποτικά τερτίπια.
Ο “φθόνος και των τελείωνε άπτεται” λένε οι Άγ. Πατέρες.
Επειδή ο π. Χρυσόστομος  είναι εργατικός και έχει αναπτύξει πλούσιο ενοριακό έργο και έχει αναβαθμίσει  την ενορία  του Υψηλάντη  όπως παραδέχονται όλοι  και ο λαός  τον αγαπάει του κάνει σπάσιμο νεύρων και τον καλεί σε απολογία.
Ο εν λόγω κληρικός παράτησε  τα πάντα  και έγινε    Ιερέας και μάλιστα  αδιόριστος  και ανασφάλιστος 8 χρόνια τώρα!
Ποιός άλλος  θα το έκανε αυτό;
Και μέσα στα χρόνια που υπηρετεί στην Μητρόπολη Θηβών  ο Γεώργιος δεν τον ρώτησε ποτέ  πως ζεί, πως περνά, πως επιβιώνει και έρχεται τώρα να του  την πει γιατί είναι αφοσιωμένος στο ενοριακό του έργο!
Δεν σας τον κατηγόρησαν Άγιε Θηβών για εκκομίσκευση, ούτε για έξαλλη ζωή -κάτι που είχαμε εντοπίσει το πάλαι σε ιερομόναχο ιερέα σας  από τον οποίο  αφαιρέσατε βέβαια  την ηγουμενία  αλλά τα υπόλοιπα φροντίσατε να τα  …καλύψετε! Και εξακολουθεί να είναι κληρικός και μπράβο του.
Αλλά το … «συμβάν» που σήκωνε  καθαίρεση τότε  έγινε! Αλλά για τέτοια καυτά  θέματα δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία και κινητικότητα!
Η δικαιοσύνη του Θεού θα ενεργοποιηθεί κάποτε και ο καθείς θα λάβει κατά τα έργα του.
Στο μεταξύ ο λαός της περιοχής στο άκουσμα της είδησης ότι ο π. Χρυσόστομος μπορεί να φύγει έχει επαναστατήσει και διαμαρτύρεται . Δείτε το ρεπορτάζ απο e-stereo 

Οργή Λαού Φωνή Θεού!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧ/ΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΛΛΗ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Έξαλλος ο κόσμος μετά την απόφαση του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας να τιμωρήσει τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Καλλή της ενότητας Υψηλάντη. Στην τελευταία του λειτουργία θα δείτε στο βίντεο τον κόσμο να επαναστατεί και να φωνάζει ότι δεν πρέπει να φύγει ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, ότι δεν θα τον αφήσει η αγάπη του κόσμου να φύγει και ότι δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει.
Σε ένα από τα βίντεο θα δείτε Ένα Νέο Παιδί Αγανακτισμένο με την Απόφαση του Μητροπολίτη να τιμωρήσει Χωρίς Λόγο τον Πατέρα Χρυσόστομο!!! Δείτε την Κραυγή τον Νέων Ανθρώπων και την Αγάπη που δείχνει στον Ιερέα του που όπως λέει το Παιδί εμείς σε θέλουμε Πάτερ σε Αγαπάμε