Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ... Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ !!! ΕΝ ΟΨΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!

 

Απασφάλισε η Ιερά Σύνοδος και έστειλε αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση

«Δεν θα δεχτούμε κλειστές εκκλησίες τα Χριστούγεννα και


απαγόρευση της θείας κοινωνίας»! Επιστολή – κόλαφος της ιεράς συνόδου στην κυβέρνηση, που αποκάλυψε ο μητροπολίτης νέας Ιωνίας Γαβριήλ.

«Λάβαρο» κατά του κλεισίματος των εκκλησιών τα Χριστούγεννα και κάθε σκέψεις για απαγόρευση της θείας κοινωνίας ύψωσε ο μητροπολίτης νέας Ιωνίας Γαβριήλ, σε διαδικτυακή του συζήτηση προχθές το βράδυ.

«Να ξέρετε ότι η Ιερα Σύνοδος απέστειλε επιστολή προς τους αρμοδίους, που λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε την περίοδο των Χριστουγέννων να μείνουν οι ναοί κλειστοί» αποκάλυψε κατά την διαδικτυακή του ομιλία σε φίλους μέσω του λογαριασμού της μητροπολεως Νέας Ιωνίας & Φιλαδεφείας στο facebook.

Μιλώντας για την απόπειρα απαγόρευσης της Θείας Κοινωνίας ο μητροπολίτης Γαβριήλ τόνισε ότι είναι «κόκκινη γραμμή για την Εκκλησία». «Μέσα από την θεία ευχαριστία δεν υπάρχει ο φόβος και ούτε έχει κολλήσει κάποιος μικρόβιο.»

Ο μητροπολίτης δεν δίστασε να αναφέρθηκε στο θέμα του εμβολίου, λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι προαιρετικό καθώς με αυτό τον τρόπο θα αποδυναμωθούν όλες οι πιθανές θεωρίες συνωμοσίας. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή είναι υποχρεωτικό, αυτό θα δώσει τροφή για να λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του και να αναπτυχθούν ανυπόστατες θεωρίες που μόνο κακό θα προκαλέσουν.

Απασφάλισε η Ιερά Σύνοδος και έστειλε αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση – olympia

source https://www.olympia.gr/ellada/apasfalise-i-iera-synodos-kai-esteile-afstiro-minyma-stin-kyvernisi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=apasfalise-i-iera-synodos-kai-esteile-afstiro-minyma-stin-kyvernisi