Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΓΚΛΗΣΗ Σ.Ο.Π.Π. ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ Κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ !!!

https://orchomenos-press.blogspot.com/
 Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. την οποία συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/11/2021 διαδικτυακά, για 1) τον απολογισμό της θερινής περιόδου 2021 και 2) για την αντιμετώπιση φαινομένων ενόψει του χειμώνα 2021-2022.

   Στην σύσκεψη συμμετείχαν η  Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Π.Στ.Ε. Κων/νος Καραμπέτσος, ο Δ/ντης της Πολιτικής Προστασίας Π.Στ.Ε Ζώης Πολύζος, ο Προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας Μάριος Κακοσαίος καθώς και η προισταμένη Δ/νσης Τεχνικών Έργων Ισιδώρα Παπαντωνίου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Βοιωτίας της Ενωτικής Περ.Κίνησης Βασιλική Κοροπούλη-Κατσιμίχα. Εκ μέρους του Δημάρχου Λεβαδέων ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δήμου, ο Δήμαρχος Θήβαίων Γιώργος Αναναστασίου, η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, εκ μέρους του Δημάρχου Τανάγρας ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Καρίγιαννης, ο Δ/ντης της Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας Ηλίας Μπακούμης, ο Δ/ντής της  Π/Υ Λιβαδειάς Κων/νος Πούλος, Δ/ντης της Π/Υ Οινοφύτων Κων/νος Ρίννης, συμμετείχε επίσης εκπρόσωπος της 114 Π.Μ, του Λιμανικού και της Μονάδας Καυσίμου Αλιάρτου. Συμμετείχαν  επίσης ο Δ/ντης Δασών Βοιωτίας Γιάννης Γρίβας καθώς και εκπρόσωποι της ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΥΑΛ, της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και εκπρόσωπος από την ΝέαΟδό.  


  Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά μετά την σύσκεψη, δήλωσε τα εξής:

 «Στην σημερινή σύσκεψη κάναμε τον απολογισμό των ενεργειών μας κατά την θερινή περίοδο 2021 αλλά και τον συντονισμό μας με τους φορείς για τον χειμώνα 2021-2022.                           

·       Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία 9 περιστατικά πυρκαγιάς σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εντός νομού Βοιωτίας και 5 εκτός νομού.

·       Εφαρμόστηκε 10 φορές απαγόρευση κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκαν περιπολίες σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες.                                      

·       Έγινε πλήρωση και συντήρηση των υδατοδεξαμενών 40 τόνων για υδροληψία εναέριων μέσων.

·       Πραγματοποιήθηκαν έκτακτες συσκέψεις για τους σεισμούς στην Θήβα και πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών.

·       Προβαίνουμε σε προληπτική  συντήρηση όλων των ιδιόκτητων μηχανημάτων μας.

·       Προμήθεια 2.000 ton άλατος και διασπορά σε διάφορα σημεία για έγκαιρο εφοδιασμό

·       Ενημέρωση όλων των υπηρεσιών μας για πλήρη ετοιμότητα

·       Ενεργοποίηση εθελοντικών ομάδων

·       Ενημέρωση κοινού από τα Μ.Μ.Ε

Είμαστε επί ποδός 24ώρες καθημερινά και σε επιφυλακή ώστε να παρέμβουμε όπου χρειαστεί».