Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Καλωσόρισε» ο ισλαμικός Μεσαίωνας: Καμπάνια υπέρ της μουσουλμανικής μαντίλας από το Συμβούλιο της Ευρώπης!

 

«Καλωσόρισε» ο ισλαμικός Μεσαίωνας: Καμπάνια υπέρ της μουσουλμανικής μαντίλας από το Συμβούλιο της Ευρώπης!

Ελευθέριος Ανδρώνης

Εξοργιστική καμπάνια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. H Ευρώπη συνεχίζει να αυτοκτονεί πολιτισμικά, αφού έφτασε μέχρι το σημείο να διαφημίζει ως «ελευθερία» τη μουσουλμανική μαντίλα!

Καμπάνια υπέρ της μαντίλας: Όταν κάποιοι μιλούσαν εδώ και χρόνια για οργανωμένες προσπάθειες ισλαμοποίησης της Ευρώπης, εκλάμβαναν ειρωνικά σχόλια και θεωρούνταν υπερβολικοί. Βέβαια, για να δεις ένα φαινόμενο που συμβαίνει στη Γηραιά Ήπειρο, προϋποθέτει να μην εθελοτυφλείς. Η Ευρώπη αυτοκτονεί πολιτισμικά και αυτό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Η καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης

Οι αδιανόητες αφίσες που κυκλοφόρησαν στο twitter για τον «εορτασμό της διαφορετικότητας», προμηνύουν ένα ζοφερό μέλλον. Η «χριστιανική» Ευρώπη καταρρέει και χάνεται πίσω από το αναχρονιστικό σκοτάδι της μπούργκας. Η καμπάνια της «διαφορετικότητας» που επιχείρησε να αποθεώσει το ισλαμικό hijab, έγινε με πρωτοβουλία της ΕΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το hijab είναι ένα πέπλο που φορούν οι μουσουλμάνες γυναίκες παρουσία οποιουδήποτε αρσενικού εκτός της στενής οικογένειας τους, το οποίο καλύπτει το κεφάλι  και το στήθος.

Στις αφίσες του προγράμματος για την «Ένταξη και Καταπολέμηση των Διακρίσεων» του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρουσιάστηκαν καθημερινές γυναίκες με ισλαμική μαντήλα στο μισό τους πρόσωπο. Και το σλόγκαν των αφισών έγραφε πως «η ομορφιά είναι στη διαφορετικότητα, αφού η ελευθερία βρίσκεται… στο hijab». Και προσέθετε πως «ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός αν όλοι ντυνόμασταν το ίδιο».

Παρουσιάζουν τη μαντίλα ως… ελευθερία

Τώρα, τι σόι ελευθερία μπορεί να αποπνέει ένα πέπλο σε κεφάλι γυναίκας, που η χρήση του είναι προϊόν εξαναγκασμού από το Ισλάμ; Τι ελευθερία μπορεί να αποπνέει ένα έθιμο που πηγάζει από μια θρησκεία η οποία απαξιώνει σε εξευτελιστικό βαθμό τη γυναίκα; Μόνο οι εγκέφαλοι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μπορούν να συλλάβουν αυτά τα υψηλά νοήματα, μάλλον.

Είναι άλλο πράγμα να παίρνεις μια γενική θέση κατά των διακρίσεων και άλλο πράγμα να βαφτίζεις «ελευθερία» ένα έθιμο που είναι ακριβώς αυτό. Διάκριση που υποβιβάζει τη γυναίκα. Δεν ευσταθεί να πουλάς ως διαφορετικότητα, μια θρησκεία που σε πολλές χώρες κυριολεκτικά… αποκεφαλίζει το διαφορετικό.

Η εν λόγω καμπάνια ξεκίνησε τη προηγούμενη εβδομάδα και αποσύρθηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις από διακεκριμένους πολιτικούς της Γαλλίας. Μια χώρα που μαστίζεται από τον ισλαμικό φονταμεταλισμό και ήδη έχει ογκωδέστατες μουσουλμανικές κοινότητες στους κόλπους της, που αποτελούν κράτος εν κράτει. Το ότι αποσύρθηκε τελικά η διαφημιστική εκστρατεία, μικρή σημασία έχει. Οι κατευθύνσεις της ελίτ της Ευρώπης παραμένουν απαράλλαχτες.

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης εφαρμόζεται με γοργούς ρυθμους

Η ατζέντα τους φαίνεται πως προχωρά κανονικότατα. Πίσω από την «αποδοχή της διαφορετικότητας» κρύβεται η αντικατάσταση του γερασμένου πληθυσμού της Ευρώπης μέσω μουσουλμανικού εποικισμού. Το χτίσιμο τζαμιών, οι χώρες – «αποθήκες» (βλέπε Ελλάδα), η εξοικείωση με το hijab και τη μπούργκα, η εφαρμογή της σαρία, η «ισλαμική αστυνομία», οι θρησκευτικές πομπές στα κέντρα των πρωτευουσών. Όλα μέρος ενός οργανωμένου αφανισμού της Ευρωπαϊκής ταυτότητας. Και του πολιτιστικού χαρακτήρα κάθε έθνους – κράτους, ξεχωριστά.

Ο νέος μεσαίωνας φοράει προσωπείο προοδευτισμού. Η νέα τάξη από τη μία πουλάει αντιρατσισμό και από την άλλη φέρνει ήθη και έθιμα ακραίων ανισοτήτων και καταναγκασμού των γυναικών. Από τη μία πουλάει ελευθερία και από την άλλη εισάγει νοοτροπίες βαρβαρότητας και αποκτήνωσης, με κλειτοριδεκτομές και παιδικούς γάμους. Από τη μία πουλάει κοινωνική ειρήνη και από την άλλη φέρνει τζιχάντ και «φωτιά στους απίστους».

Πολυπολιτισμικός χυλός…

Αυτό είναι το περιβόητο μπόλιασμα των λαών για το οποίο μας μιλά συχνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Και απαιτεί την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας, την κατάργηση εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων και την αδιαφορία για επίλυση του δημογραφικού.

Δεν γίνεται να κατεβαίνουν έτσι… τυχαία οι θρησκευτικές εικόνες από τα δημόσια νοσοκομεία, όπως κατήγγειλε ο Άκης Τσελέντης που μίλησε για «μωαμεθανιστάν». Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχει ομερτά από τους ψευτοδικαιωματιστές για τα εγκλήματα μουσουλμάνων απέναντι σε γυναίκες.

Δεν γίνεται να αφήνονται τα δεκάδες παράνομα τζαμιά να λειτουργούν ελεύθερα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Ενώ παράλληλα η Ορθόδοξη Εκκλησία μπαίνει στο μικροσκόπιο των γνωστών κύκλων, ειδικά τον καιρό της πανδημίας.

Υπήρχαν και υπάρχουν άνωθεν εντολές. Και όπως αποδεικνύεται από την καμπάνια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αυτές οι εντολές ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας και φτάνουν πολύ ψηλά…

sportime.gr,05/11/2021