Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΛΟΥΚΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΜΑΓΟΥΛΑ !!! ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ !!!





 Αγαπητοί συμπολίτες,

λίγο βοηθάει  να αναφέρουμε για μια ακόμα φορά τα προβλήματα του τόπου μας. Όλοι τα γνωρίζουμε και όλοι τα βιώνουμε. 

Βοηθάει όμως πολύ να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Όχι με ευχολόγια ή με “μπαλώματα”.

Για να γίνει αυτό χρειάζονται τομές. Είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει στις σημερινές συνθήκες. Στα λόγια μας, στα έργα μας, στις σκέψεις μας, στην καθημερινότητά μας. Γενικά, στη ζωή μας πρέπει να προχωρήσουμε σε τομές για να δούμε τον τόπο μας να ξαναγεννιέται.

Γι’ αυτό, αγαπητοί φίλοι δεν στηρίζω την προεκλογική εκστρατεία μου στον κλασικό τρόπο: Δεν «φορτώνω» με υποσχέσεις τους ψηφοφόρους. Θα ήταν το εύκολο, αλλά τα εύκολα δεν δίνουν λύσεις.

Παρακολουθώντας τους προεκλογικούς λόγους, πιο πολύ ακούμε τι κάνουν ή τι δεν κάνουν οι άλλες παρατάξεις και οι άλλοι υποψήφιοι και λιγότερο τι σκέφτεται η παράταξη που ζητάει την ψήφο μας. Πιο πολύ χρόνο διαθέτουμε για να αναλύσουμε πώς διατύπωσε κάποιος αντίπαλος μια πρόταση και λιγότερο αν αυτή η πρόταση ήταν ουσιαστική. Τομή είναι να μην αναλωθούμε στον αντιπολιτευτικό λόγο αλλά να επικεντρωθούμε στον δημιουργικό.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων μας οδήγησαν σε τελείως διαφορετικά δεδομένα από εκείνα που ξέραμε. Εδώ που βρεθήκαμε, πρέπει να κοιτάξουμε όχι το αύριο αλλά το μεθαύριο και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε και πώς θα φτάσουμε στο στόχο μας. Πώς θα ωφεληθούμε από τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Τι θα κάνουμε με το ενεργειακό θέμα. Πώς οι καινοτομίες θα ανοίξουν νέους δρόμους. Πώς τα παιδιά μας θα βρίσκουν καλές δουλειές στον τόπο μας. 

Αυτό θα είναι τομή! 

Λουκία Θεοδώρου – Μαγουλά
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βοιωτίας με τον Φανή Σπανό