Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ : 1 - 2 ( 18 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ )


Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012


Ένωση Άσπρα Σπίτια- Αντίκυρα Α.Ο.Χαλκίς 1-2.


Μακρινό πλέον το όνειρο της παραμονής για την Ένωση αλλά μαθηματικά δεν χάθηκαν οι ελπίδες. Τα οχτώ ματς που απομένουν δεν είναι λίγα και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων όλα παίζονται. Εκείνο όμως που δυσκολεύει το κυνήγι των βαθμών είναι η απουσία στο ερχόμενο καθοριστικό παιχνίδι με την Κύμη εκτός έδρας, των Αβράμπου και Καραμπέτσου. Ένας δεύτερος παράγοντας είναι το άγχος το οποίο θα κυριεύει στις αναμετρήσεις τους ποδοσφαιριστές για την συλλογή των βαθμών και η πίεση στην απώλεια τους. Όσο στενεύουν τα περιθώρια τόσο θα πολλαπλασιάζετε το άγχος.
Η σημερινή αναμέτρηση ήταν σε όλα πλούσια, πολλές εναλλαγές στην επίθεση και από τις δύο ομάδες, αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, γρήγορο ποδόσφαιρο, τρία γκολ, δύο κόκκινες κάρτες και αρκετή ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στους πάγκους, αλλά και στην εξέδρα. Οι δύο αντίπαλοι και πολύ περισσότερο η Ένωση ήθελαν τους τρείς βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν την γραμμή της σωτηρίας και οι φιλοξενούμενοι να διατηρήσουν τις ελπίδες της ανόδου. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα μοίραζε τους βαθμούς στις ομάδες, θα έδινε ίσως τις ίδιες ικανοποιήσεις η τις ίδιες αντιδράσεις, το τελευταίο λεπτό όμως επιφύλαξε την έκπληξη όταν ο Καρακατσάνης έδωσε το προβάδισμα και τους τρείς βαθμούς στους φιλοξενούμενους.
Η Ένωση έλεγχε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερες επιθέσεις μπήκε διαβασμένη στο ματς και στο ημίωρο βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν Τζίκας και Σταμούλης συνδυάστηκαν από δεξιά ο δεύτερος πάσαρε στον Χρήστο Πλακίδα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Τοπαλίδη.
Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη αλλά οι Χαλκιδαίοι όντας πίσω στο σκορ βγήκαν πιο ψηλά πίεσαν περισσότερο στο κέντρο με αποτέλεσμα στο 61΄ένα σούτ του Θωμά έξω από την περιοχή άλλαξε πορεία από την πλάτη αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Γκουλή φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Ως το 85΄ο αγώνας είχε την ίδια ένταση, οι δύο προπονητές ήθελαν την νίκη και έκαναν τις ανάλογες κινήσεις. Στο σημείο αυτό όμως είχαμε την ολική ανατροπή τόσο του παιχνιδιού όσο και της μελλοντικής πορείας της ομάδας. Δύο κόκκινες κάρτες για τους γηπεδούχους (δεύτερη κίτρινη στον Αβράμπο για επικίνδυνο παίξιμο) και του Καραμπέτσου για χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης, την απώλεια λόγω τραυματισμού του Θωμά, την αντίδραση των φιλάθλων, την προσωρινή διακοπή του αγώνα και στα τελευταία εναπομείναντα λεπτά το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους.
Από την Ένωση διακρίθηκαν οι: Σταμούλης, Αβράμπος και Παπαχαραλάμπους. Καλύτεροι από την Χαλκίδα οι: Καλιμάνης, Μπάκρης, Λέκκας και Θωμάς. Ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος Βασίλης με βοηθούς τους: Ζυγούρη Δημήτριο και Πυλαρινό Αντώνιο του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας είχαν ένα δύσκολο έργο χωρίς να κάνουν όμως το μεγάλο λάθος .

ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Σταμούλης, , Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος Γ, Αβράμπος, Παπαδήμος Κουτσούμπας Μάριος Πλακίδας ,(68΄ Πολυτάρχου) Τσίκας, Γιαχρίτσης Λ(80’ Νικολάου) και Πλακίδας Χρήστος.

Α.Ο Χαλκίς: Τοπαλίδης, Καλιμάνης, Μπάκρης, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι ( 50΄Λέκκας) Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Γκιόκας (66΄Ταυταρίδης) και Καφαντάρης( 80΄Καρακατσάνης).