Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΗΤΤΗΘΗΚΕ 2 - 0 Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ


Πρωτάθλημα Δ' Εθνικής - 7ος Ομιλος  - 17η Αγωνιστική

Σήμερα σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ και ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ δεν απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων . Η Ένωση καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στο 30΄ συνδυασμός των Γιαχρίτση Λ.-Τζίκα κεφαλιά του τελευταίου απέκρουσε στη γραμμή αμυντικός των γηπεδούχων , στο  35΄ο Γκουλής μετα απο κόρνερ του Αλιμπά μπλόκαρε την μπαλα επάνω στη γραμμή  αλλά ο διαιτητής Δριτσάκης έδειξε σέντρα κατοχυρώνοντας το γκολ. Στο 40΄πλασέ του Τσίκα απέκρουσε ο Τζουραμάνης και με τη βοήθεια του δοκαριού κατέληξε άουτ για να σφραγίσει τη νίκη η Μάντρα στο 45΄με κεφαλιά αυτογκόλ του Αβράμπου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σαφώς πιο βελτιωμένοι στην απόδοσή τους και χωρίς το άγχος, μιας και προηγούνταν με 2-0, ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δριτσάκης με βοηθούς τους: Ζησιμόπουλο και Κοτζαμανίδη (Πειραιά).
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ:Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης, Παπαπαναγιώτου, Τζόλης, Χειμωνίδης, (65’ Κογιωτής)Ζουρνάς, Μακρίδης, Αργυρίου (70΄Ραπτόπουλος) Αλιμπάς και Κωνσταντινίδης
ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Σταμούλης, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος Γ, Αβράμπος, Γιαχρίτσης Γ. Πολυτάρχου ( 74’Λιάκος), Μάριος Πλακίδας , (73’ Νικολάου) Τζίκας, Γιαχρίτσης Λ. και Κουτσούμπας (82’ Καλιακμάνης).