Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ '' ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ '' ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 45ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ !!!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» στην αυλαία της 45ης ΠΕΛ



























Την επιβράβευση του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Στερεάς Ελλάδας απέσπασε η εμφάνιση της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» στην αυλαία της 45ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 14 Μαϊου 2011.
Ο εκδότης κ. Ευάγγελος Μυταράς και ιδιοκτήτης της ΑΡΧΕ – ΤΥΠΟ μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» υποδέχθηκε στο περίπτερο της μεγαλύτερης εβδομαδιαίας εφημερίδας της Κεντρικής Ελλάδας από περαστικούς επισκέπτες της έκθεσης έως και πρόσωπα από τη δημόσια ζωή των πέντε νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Μεταξύ αυτών ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Κομνηνός, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Περγαντάς, ο επικεφαλής της Μειοψηψίας κ. Χειμάρας, κ.α.
«Η ΔΕΛΦΟΙΣ» στο φύλλο της Παρασκευής, 13 Μαϊου 2011, κυκλοφόρησε με ένθετη πολυσέλιδη ειδική έκδοση αφιερωμένη στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που έγινε ανάρπαστη κερδίζοντας της εντυπώσεις!



Ας ακούσουμε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά την βραδιά των εγκαινίων...