Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Το Υπουργικό Αποφάσισε το Ξεπούλημα! Η Προδοσία ολοκληρώθηκε! - Η Πώληση και μόνον του Νερού συνιστά από μόνη της ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο ΕΘΝΟΣ και στα Παιδιά μας!

Η Πώληση και μόνον του Νερού συνιστά από μόνη της ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο ΕΘΝΟΣ και στα Παιδιά μας! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ! H Ιδιωτικοποιήση του Νερού ξεκίνησε στην Χιλή του Πινοσετ! (Γιωργάκης όπως Πινοσέτ; Κι οι δύο Πούλησαν το Νερό σαν εμπόρευμα!)

“…Από την πώληση του ΟΤΕ, της ΕΥΑΘ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ξεκινούν οι αποκρατικοποιήσεις όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών. Όσον αφορά στα νέα μέτρα, ύψους 6 δισ. ευρώ, αυτά θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα και αφού συζητηθούν πρώτα με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ έχουν ήδη επιλεγεί σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων για: ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου. Επίσης, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνο, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Περιφερειακά Αεροδρόμια και Λιμάνια…” enet.gr
Ολα όσα με ιδρώτα, αίμα και ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού δημιουργήθηκαν, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ! Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!



netakias