Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ !!!


“Φωτογραφία της χρονιάς” η αποτύπωση της σιωνιστικής θηριωδίας.

Το παγκόσμιο βραβείο Press Photo 2013 απονεμήθηκε στον Σουηδό φωτογράφο Πάουλ Χάνσεν. Θέμα της φωτογραφίας η φρικτή εικόνα δύο νεκρών μικρών αδελφών από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
κατά αμάχων στη Γάζα, τα άψυχα σώματα των οποίων μεταφέρονται από μια ομάδα θρηνούντων και εξοργισμένων Παλαιστινίων. 
Η σκληρότητα της φωτογραφίας επαναφέρει στο προσκήνιο ένα διαρκές έγκλημα πολέμου από πλευράς του σιωνιστικού κράτους, έγκλημα πολέμου για το οποίο η σιωπή των διεθνών οργανισμών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των διεθνών ανεξάρτητων αρχών παραμένει εκκωφαντική. Ο δίχρονος Σουχάιμπ Χιτζάτζι και ο τρίχρονος αδερφός του Μοχάμεντ βρήκαν το θάνατο από τους τυφλούς βομβαρδισμούς των Εβραίων, στη πόλη της Γάζας. Αποτελούν δύο ακόμη αθώα θύματα της ασυδοσίας και του μισανθρωπικού μένους των ισραηλινών σφαγέων, μπροστά στα οποία η διεθνής κοινότητα κλείνει προκλητικά τα μάτια, αποδεικνύοντας στην πράξη την επιβεβαίωση του παγκόσμιου σιωνιστικού ελέγχου. Έχει μάλιστα φθάσει ο σιωνιστικός έλεγχος των πάντων σε βαθμό τέτοιο, ώστε όποιος τολμήσει να κατηγορήσει το Ισραήλ για τα εγκλήματα κατά του Παλαιστινιακού Λαού στη Γάζα, να δέχεται την συντονισμένη επίθεση διεθνών οργανισμών, κρατικών εξουσιών και φυσικά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ως φορέας αντισημιτισμού! Όσο όμως κι αν επιχειρούν να αποκρύψουν τα σιωνιστικά εγκλήματα, η εικόνα παραμένει αδιάψευστος μάρτυρας της ιουδαϊκής θηριωδίας.
Με αυτό το κράτος-εγκληματία πολέμου, επιθυμεί διακαώς συνεργασία η ελληνική κυβέρνηση και δη το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Με αυτούς τους εγκληματίες συνεργάζεται ήδη η κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να βρεθούν τρόποι να πληγεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος τολμά και αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό την αλήθεια για τις αλλεπάλληλες σφαγές Παλαιστινίων στη Γάζα. Δε θα μπορούσαμε βεβαίως να αναμένουμε κάτι καλύτερο από τα ελληνόφωνα πιόνια του διεθνούς σιωνισμού, τα οποία διά των επαίσχυντων μνημονίων, προχωρούν στην οικονομική σφαγή του Λαού μας. Ποιος ξεχνά άλλωστε, την επίσημη θέση του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών διά στόματος Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος και τάχθηκε στο πλευρό των δολοφόνων της συριακής αντιπολίτευσης και εις βάρος του νομίμου ηγέτη της Συρίας Ασάντ, ακολουθώντας τη γραμμή που επιβλήθηκε από τα αμερικανοσιωνιστικά γεράκια του πολέμου.
Κύριος υπεύθυνος της συνεχιζόμενης τρομοκρατικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γνωστό τοις πάσι, το γεγονός ότι η εξωτερική πολιτική των τελευταίων βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τις βουλές του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι, το οποίο έχει στρατολογήσει μέσω διάφορων μεθόδων, πλήθος αμερικανικών κρατικών λειτουργών σε κάθε τομέα διοίκησης, προκειμένου εκείνοι να προωθούν τα σιωνιστικά σχέδια προστασίας του Ισραήλ και της παγκόσμιας σιωνιστικής επιβολής. Άμεσα σχετιζόμενη με αυτό το γεγονός, η πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στους αμερικανοσιωνιστές μέντορές του, ώστε να λάβει τις κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση ενός εκ των κυριοτέρων εχθρών του διεθνούς σιωνισμού, της Χρυσής Αυγής.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα μπορούσε ποτέ να γυρίσει αδιάφορα το βλέμμα απέναντι στις σιωνιστικές θηριωδίες. Αποτελεί χρέος των Ελεύθερων ανθρώπων να κραυγάζουν με όλη τη δύναμη της φωνής τους, την Αλήθεια. Και η αλήθεια δεν είναι άλλη από την εξοργιστική ανοχή της διεθνούς κοινότητας των δήθεν ανθρωπιστών, μπροστά στο διαρκές έγκλημα πολέμου του σιωνισμού στη Γάζα.
xryshaygh.