Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

Η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης μερικώς επετεύχθη.

Οι παγκοσμιοποιητές ωστόσο τώρα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, επιφέροντας το χάος στις δυτικές κοινωνίες, από τη στιγμή ειδικά που έχουν καλωσορίσει όλοι οι "προοδευτικοί" Ευρωπαίοι τον εχθρό στα σπίτια τους.
Το σχέδιο ακαριαίας διάλυσης των δυτικών κοινωνιών, αποκαλύπτει με τον πιο γλαφυρό τρόπο μία Γερμανίδα μεταφράστρια που εργάζεται στους προσφυγικούς καταυλισμούς της χώρας. Η ίδια αποκαλύπτει στη Daily Mail την πραγματική νοοτροπία των μουσουλμάνων μεταναστών, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν δια της βίας να εξισλαμίσουν την Ευρώπη.
"Οι μουσουλμάνοι μετανάστες νιώθουν έχθρα κατά των Χριστιανών και θέλουν η χώρα να εξισλαμιστεί. Για τον σκοπό αυτό οι γυναίκες γίνονται το όπλο τους γεννώντας περισσότερα παιδιά για να καταστρέψουν τους Χριστιανούς", αποκάλυψε η μεταφράστρια.
Προχωρώντας στη συνέντευξή της, η 39χρονη ανώνυμη Γερμανίδα μεταφράστρια υποστήριξε πως σε συζητήσεις που είχε με τους μετανάστες, έμαθε πως σύμφωνα με τη πίστη τους (στον Γιαχβέ ή Αλλάχ) το να βοηθά κάποιος έναν άπιστο (Χριστιανό) θεωρείται μεγάλη αμαρτία.
Ας αντιληφθούν επιτέλους όλοι το τι πραγματικά έρχεται και πως μεθοδικά ανά πάσα στιγμή μπορούν τα πάντα να καταρρεύσουν, με τους φανατικούς μουσουλμάνους να γίνονται μονομιάς σε επίδοξους σφαγείς.
Ποιος θα ξέρει τότε να αμυνθεί;