Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΡΩΣΑΝ !!! ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ !!! ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤAΘΛΗΜΑΤΟΣ !!! ΟΙ ΤΟΞΟΒΟΛΟΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!




Δελτίο τύπου 
Αθλητικός Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας 24-25 Φεβρουαρίου 2018


<< Όταν στοχεύεις ψηλά….>>
Ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα ήταν τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας 2018 που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.
Χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία Ν. Ανδρών Ολυμπιακού τόξου αναδείχτηκε ο Ακριβάκης Νικόλαος και στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σούτας Νικόλαος
Στο ομαδικό Ν. Ανδρών Ολυμπιακού τόξου οι αθλητές μας Ακριβάκης Νικόλαος , Ζαχαριάς Κωνσταντίνος και Σούτας Νικόλαος κατέκτησαν την δεύτερη θέση και στέφθηκαν αργυροί πανελληνιονίκες.
Στην κατηγορία των εφήβων Ολυμπιακού τόξου οι αθλητές μας Αυγητίδης Νικόλαος-Ιωακείμ ,Βασιλειάδης Άγγελος και Παπαναστασίου Αναστάσης πήραν το χάλκινο μετάλλιο.
Τέταρτη θέση κατέκτησε ο Καλομοίρης Γεώργιος στην κατηγορία Ανδρών Ολυμπιακού τόξου. Ο Καβάλος Χρήστος κατετάγη έκτος στην κατηγορία Εφήβων Συνθέτου τόξου.
Αξιόλογη ήταν και η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου Βεντούρη Παναγιώτας , Αυγητίδη Άννας- Μαρίας και Τριάντη Σπύρου, Βεντούρη Ζαννή και Βασιλειάδη Στράτου.
Για άλλη μια χρονιά οι εξαιρετικές διακρίσεις και επιδόσεις των αθλητών επιβεβαίωσαν τη δυναμική πορεία του συλλόγου πανελλαδικά.
Στο φετινό πρωτάθλημα την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Ε.Ο.Σ Χαλκίδας κατακτώντας την τέταρτη θέση στο μικτό ομαδικό Εφήβων Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου με τον Χαλβατζή Στάθη και Ταμπάκη Άννα και τέταρτη θέση στις Νέες Γυναίκες Ολυμπιακού Τόξου με τις Κουδούνη Ελισάβετ , Σβεντζούρη Άννα και Ταμπάκη Άννα , η οποία στο ατομικό κατετάγη πέμπτη. Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της ομάδας Ν.Ανδρών Ολυμπιακού τόξου με τους Κρητικό Κώστα , Κουδούνη Παναγιώτη και Χαλβατζή Στάθη. Τέλος στο Σύνθετο τόξο Εφήβων πολύ καλή παρουσία είχε ο Ανδριανόπουλος Χρήστος.
Σ ΄αυτό το σημείο οι προπονητές Νίκος Μπαλιάμης και Βασίλης Χριστοδούλου καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συγχαίρουμε τους αθλητές μας για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.