Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση για την κακοκαιρία από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας !!!

 


Από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες  της Κυριακής, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει και την Ανατολική Στερεά.

  Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας, έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης Ετοιμότητας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων ειδικότερα δε σε επιβαρυμένες περιοχές από τις προηγούμενες καταστροφές σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια.

   Με βάση τον σχεδιασμό  θα τεθούν οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας σύμφωνα με τα  σχέδιο   ΔΑΡΔΑΝΟΣ. 

«Είμαστε όπως πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμη καιρικό φαινόμενο. Το προσωπικό και τα μηχανήματα μας θα βρίσκονται σε ετοιμότητα και δίπλα στους πολίτες όπου και όποτε χρειαστεί. Θα πρέπει όλοι να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας κατά την διάρκεια των έντονων φαινομένων και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

  Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και για ενημέρωση καιρού οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας,  στα τηλέφωνα:

α) 22610-29036 & 22613-50199 ώρες γραφείου,

β) 6941 414048 & 6971 734978 όλο το 24ωρο

https://orchomenos-press.blogspot.com/