Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ !!! ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ........

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

"Οργή Λαού περικυκλώνει" τη ΔΕΘ

Από την Παρασκευή ξεκινούν, για να κορυφωθούν το απόγευμα του Σαββάτου, οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν όψει της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.Σήμερα Παρασκευή, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν στις 5.30 το απόγευμα μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι «Αγανακτισμένοι» διοργανώνουν μουσική συναυλία, στο χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις θα σχηματίζουν κλοιό γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», οι «Αγανακτισμένοι» θα θέσουν σε εφαρμογή το «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ», όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.
Θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυγκεντρώσεις (στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, έξω από το κτίριο του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου και στο Λευκό Πύργο) και στη συνέχεια οι διαδηλωτές θα κινηθούν προς το Βελλίδειο.
Μισή ώρα αργότερα (15:30) ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο, στην οδό Αγίου Δημητρίου και γύρω στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία, χωρίς τα αυτοκίνητά τους, μέχρι το συνεδριακό κέντρο.
Επίσης, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, των φοιτητών, στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, των φιλάθλων της ομάδας του Ηρακλή, στο «Κατσάνειο» αθλητικό κέντρο, καθώς επίσης και των αντιεξουσιαστών, στην Καμάρα.
Για τις 6.30 το απόγευμα προγραμματίστηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους.
Μετά τις 7 το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσουν οι πορείες, από τα παραπάνω διαφορετικά σημεία συγκέντρωσης, με κατάληξη όλων, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης».

epikaira