Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΙΦΟΥΝΑΣ !!! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΝΙΑΔΗΣ 3ος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ !!!


Επανεκλέχθηκε 3ος σε όλη την Ελλάδα ο Παναγιώτης Αγνιάδης στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων


Από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν τό Σάββατο 31 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της διοικητικής επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, οι οποίοι θα έχουν τετραετή θητεία. Τη θέση του προέδρου διεκδικούσαν ο πρόεδροι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κ. Παύλος Ραβάνης.
Νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας αναδείχθηκε σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα αποτέλεσματα με 56% ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Στην εκλογική διαδικασία έπαιρναν μέρος 59 Επιμελητήρια από όλη τη χώρα, τα οποία εκπροσωπήθηκαν από τους προέδρους τους και από ένα ακόμη μέλος του διοικητικού τους συμβουλίου. Συνολικά, οι εκλέκτορες ήταν 118. Για τις 8 θέσεις της διοικητικής επιτροπής είχαν υποβάλλει υποψηφιότητα οι: Π. Αγνιάδης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Εμμ. Αλιφιεράκης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Ι. Γιαμάς πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Φ. Δαμούλος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Αλ. Διαμαντάρας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Μ. Ζορπίδης πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Θρ. Καλογρίδης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Γ. Μπενέτος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Β. Νανόπουλος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Κ. Νικολούτσος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Π. Παπαδόπουλος πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Ι. Ρεκλείτης πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Π. Τονικίδης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, 'Αγγ. Τσατσούλης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Ιορδ. Τσώτσος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, Ηλ. Χατζηχριστοδούλου πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας και Γ. Χονδρογιάννης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.
Εκ μέρους της Βοιωτίας εκλέκτορες ήταν ο Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Π. Αγνιάδης καθώς και ο κ. Αλέκος Μηττός εκ μέρους του ΔΣ του ΕΠΒ.
Σύμφωνα, επίσης, με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, ο κ. Αγνιάδης επανεκλέχθηκε τρίτος σε σειρά κατάταξης σε όλη την Ελλάδα!. Το ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ καί τό Orchomenos Press συγχαίρουν τον κ. Αγνιάδη για την επανεκλογή του και του εύχονται να παραμένει σταθερός υποστηρικτής στον συμφερόντων των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Βοιωτίας σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε κέντρο λήψεως των αποφάσεων!

Πηγή : ORCHOMENOS-PRESS