Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ !!! ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ '' 58 '' Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ !!!


Σταμάτης Η. Χαλβατζής
Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας

Δελτίο Τύπου – Δημόσια Δήλωση
Θήβα 13/2/2014

                Σχετικά με το δημοσίευμα το οποίο εμπλέκει το όνομά μου και αναφέρεται σε επιστολή στήριξης της κίνησης των “58” για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, θέλω να δηλώσω δημόσια τα πιο κάτω :
                Έχοντας μια αρκετά μεγάλη πορεία στα πολιτικά και συνδικαλιστικά δρώμενα, υποστηρίζοντας δικαιώματα και διεκδικήσεις εργαζομένων, ως μέλος της ΠΑΣΚΕ και όντας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας το 2010, διαφώνησα και διαχώρισα την θέση μου, μαζί με πολλούς άλλους πρώην συντρόφους, από τις κομματικές θέσεις και τις πολιτικές που στρέφονται κατά των εργαζομένων, των συνταξιούχων και του Λαού γενικότερα και πλήττουν ευθέως την Εθνική μας Ανεξαρτησία.
                Έκτοτε χωρίς να απαρνηθώ τις αρχές μου και τις ιδέες μου, για τις οποίες συνεχίζω να αγωνίζομαι, απέχω από οποιαδήποτε ενέργεια, κίνηση ή εκδήλωση, που έχει σχέση με κομματικές διαδικασίες.
                Εξάλλου είναι κοινή πεποίθηση, ότι δεν ηττήθηκαν οι ιδέες και οι αρχές για τις οποίες εκατομμύρια Έλληνες αγωνίστηκαν και ευτυχώς συνεχίζουν να αγωνίζονται και σήμερα, αλλά οι άνθρωποι που εμπιστευτήκαμε για να τις υλοποιήσουν. Νοερά όλοι εμείς συνεχίζουμε να είμαστε «συναγωνιστές»,  συναντιόμαστε στους αγώνες, αλλά χωρίς σημαίες και αρχηγούς.
                Για όλους αυτούς τους λόγους και βάζοντας από την πλευρά μου τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι να ξαναποκτήσω κομματική ταυτότητα και δεν στηρίζω σε καμία περίπτωση ανθρώπους που συμμετείχαν στην «προδοσία» της μαζικότερης και αγωνιστικότερης πολιτικής ιδεολογικής έκφρασης, τα τελευταία σαράντα χρόνια στην Ελλάδα.
                Επιτέλους κάποιοι, έστω και την τελευταία ώρα, πρέπει να καταλάβουν ότι το «χρονοντούλαπο της Ιστορίας» . . . άνοιξε και τους περιμένει ! ! !

                Ας μας κάνουν τη χάρη απλά να εξαφανιστούν από το προσκήνιο και να πάψουν να μας προκαλούν, προσπαθώντας να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.