Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ !!!

ΔΙΑΣτημική αστυνόμευση!

Γράφει η Θάλεια Χούντα : Τα τελευταία δύο χρόνια καιειδικότερα τον τελευταίο, η λέξη ΔΙΑΣ, με την αναφορά στην συγκεκριμένη μηχανοκίνητη ομάδα της αστυνομίας, τείνει να γίνει συνώνυμη αυτής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όλοι μας έχουμε την εμπειρία, να βλέπουμε ¨από το πουθενά και παντού¨ να παρουσιάζονται οι δικυκλιστές αστυνομικοί, σε ανύποπτο χρόνο, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο το αίσθημα της ασφάλειας, που δυστυχώς τόσο πολύ απουσιάζει. Είναι δεδομένο επίσης, ότι και οι επιτυχίες στην πάταξη της εγκληματικότητας είναι πολύ μεγάλες και πλέον οι άνδρες της ομάδας αυτής θεωρούνται «υπεύθυνοι» για την μείωση των αντίστοιχων δεικτών.Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε και ένα ακόμη γεγονός, που σίγουρα εντυπωσιάζει και προκαλεί θετικές εντυπώσεις σε όλους τους πολίτες. Και αυτό είναι, ο τρόπος και το φέρεσθαι των ανδρών της ΔΙΑΣ. Συγγνώμη, αλλά καμία σχέση με το παρελθόν και την εικόνα του ¨σερίφη¨ από την μακρινή άγρια δύση που επιμελώς αναδεικνυόταν και παρουσιαζόταν, η οποία και δεν είχε γίνει δεκτή ή έστω ανεκτή από το κοινωνικό σύνολο. Είναι γνωστό, ότι η δράση δημιουργεί αντίδραση και η συμπεριφορά αυτή δημιουργούσε προδιάθεση και στον πιο καλοπροαίρετο πολίτη να αντιδράσει. Τα αποτελέσματα ... γνωστά. Σήμερα, η εικόνα αυτή έχει αλλάξει τελείως και σε κάθε επαφή με την ομάδα αυτή ερχόμαστε αντιμέτωποι με ιδιαίτερα ευγενικούς αστυνομικούς, οι οποίοι ταυτοχρόνως αποπνέουν και την εικόνα της αυτοπεποίθησης για το έργο τους αλλά και της προσαρμογής στην ψυχολογική κατάσταση της στιγμής.
Μπορούμε να πούμε μόνο Εύγε στην ομάδα ΔΙΑΣ για όσα προσφέρει και αυτό αφορά από την ηγεσία της μέχρι τον πιο νέο αστυνομικό!!!



dialogoi.gr