Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ !!!


ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε την μερική αντιγραφή του προγράμματος του Κινήματος Πολιτών (που εξήγγειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κατσέλης στην εκπομπή «Στέρεα Λόγια» του Περιφερειακού καναλιού STAR Λαμίας) από τον φερόμενο ως υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Χαλβατζή στο δελτίο τύπου που εξέδωσε με τίτλο «Όχι άλλη ανοχή».
Π.χ. για την οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που πρέπει να αντιδράσει στις αντιλαϊκές πολιτικές, για την εικόνα που στο παρελθόν άλλαξε τον Δήμου με κοινωνικές και εθνικές επιδοτήσεις, για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του Δήμου μας (Ιστορία, Αρχαιολογικοί χώροι, Γεωγραφική θέση, Αγροτικός και Βιομηχανικός τομέας, Υπηρεσίες Τουριστικής και Πολιτιστικής ανάπτυξης, αξιοποίηση θαλάσσιων ακτών και λιμνών) θα μας δώσει την δυνατότητα της απαιτούμενης οικονομικής αυτοτέλειας για να σχεδιάσουμε την ζωή μας στο Δήμο με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις.
Για τον τίτλο «όχι άλλη ανοχή»  συμφωνούμε!!! Όχι άλλη ανοχή σε αυτούς που έδωσαν το έργο της ΔΕΥΑΘ με 2% έκπτωση, όχι άλλη ανοχή στο να διορίζουν τα παιδιά των Δημοτικών Συμβούλων στις θυγατρικές Δημοτικές Επιχειρήσεις, όχι άλλη ανοχή που με την υπογραφή τους ότι στηρίζουν την κίνηση των «58» για να την χρησιμοποιήσουν ως «Δούρειο ίππο» για την άλωση του Δημαρχείου.
Δυστυχώς δεν έχετε πρόγραμμα, δεν έχετε θέσεις και υπήρξατε και κακός αντιγραφέας.
Σας καλούμε στον συνδυασμό της νίκης του Κινήματος Πολιτών για να υλοποιήσουμε μαζί το πρόγραμμα μας που αντιγράψατε, διαφορετικά θα αποδειχτείτε ένα κακό κακέκτυπο τις πολιτικής ιστορίας της πόλης.
 
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ