Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ !!! Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ '' ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ '' ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ , ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ , ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ , ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ !!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας «Στερεά Ελλάδα». Ήταν μια εκδήλωση άρτια οργανωμένη που τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ Μιχάλης Μητροτάσιος και Άρης Σωτηρόπουλος με την ευκαιρία του Σεμιναρίου Αναθεώρησης Διπλωμάτων Προπονητών που διεξήχθη το τριήμερο στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΒ στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας  με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηλία Λογαρά , το οποίο Δ.Σ. συνεδρίασε και στη Λιβαδειά για θέματα προπονητών. Επίσης επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι Βοιωτοί προπονητές των Εθνικών ομάδων Κώστας Τσάνας και Μπάμπης Ζελενίτσας  οι οποίοι βραβεύθηκαν .
IMG_8258Φυσικά το παρόν έδωσε και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΒοιωτίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Ταμία της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη ο οποίος απένειμε Διπλώματα Προπονητών UEFA A' & B' σέ Προπονητές .
Ο πατέρας Αβραάμ Δελιανίδης έκανε την καθιερωμένη ευλογία της Bασιλόπιτας ενώ πραγματοποιήθηκαν και 29 !!!  βραβεύσεις σέ Πρωταγωνιστές τού Ποδοσφαίρου .
Ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από την επιτυχία της εκδήλωσης.
IMG_8246Το γενικό πρόσταγμα στην παρουσίαση είχε ο εκλεκτός συνάδελφος Δημήτρης Σοβατζής ο οποίος κυριολεκτικά έκλεψε και την παράσταση.

Πηγή : stereasports.com , Γιάννης Παπαδήμος
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ STEREA SPORTS . COM