Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΕΣΚΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. “ΚΟΥΡΕΜΑ” ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 50-70% ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΟΙ” ΜΑΣ. 

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

              Την κλοπή των καταθέσεων των Ελλήνων, (“κούρεμα” το λένε) αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι κλέφτες, που θέλουν να αποκαλούνται “εταίροι” μας. ΣΤΟΧΟΣ είναι η περαιτέρω φτωχοποίηση και χρεοκοπία των Ελλήνων. Και όχι φυσικά των μεγαλο-καρχαριών και απατεώνων που έχουν βγάλει έξω τα χρήματά τους, αλλά του συνόλου των μικροκαταθετών.

         Βέβαια μας προετοιμάζουν πολύ καιρό τώρα,  με όλους τους "παπαγάλους",  που τώρα θα λένε "εμείς τα λέγαμε", μόνο που δεν τα λένε όταν πρέπει για να τα εμποδίσουν, αλλά όταν τους λένε,  για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη.

        Έτσι η απόφαση, είναι να γίνει η κλοπή (“κούρεμα”) σε όλους τους λογαριασμούς και σε όλα τα ποσά  και όχι μόνο στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Γιατί άλλωστε οι περισσότεροι με τέτοια ποσά, τα έχουν βγάλει σε ξένες τράπεζες μέχρι και της Βουλγαρίας, ή τα έχουν “σπάσει” σε περισσότερους λογαριασμούς..

          Οι μυστικές συζητήσεις τους, γίνονται όλον τον Οκτώβριο, αλλά η απόφαση είναι να ισχύσει η ΚΛΟΠΗ (“κούρεμα”),  από αυτό το Σαββατο-Κύριακο 1η Νοεμβρίου.

         Πρόκειται για ψυχρούς δολοφόνους των Ελλήνων,  που όχι μόνο δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός, από τις άθλιες ενέργειές τους τόσα χρόνια, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, για να μας εκβιάζουν μετά όπως θέλουν.

          Συνεργάζεται σε αυτό και η άθλια ΒΟΥΛΗ μας, που δεν σεβάστηκε το “ΟΧΙ” των Ελλήνων και να τους στείλει όλους από κει που ήρθαν, αλλά εντελώς πραξικοπηματικά, καταπάτησε την Δημοκρατία και “ΤΑ ΒΡΗΚΕ” με τους κλέφτες και τους δολοφόνους.  

           Γιατί το σχέδιό τους εξ’ αρχής, είναι να φτωχοποιηθούν και να χρεοκοπήσουν οι Έλληνες και η Ελλάδα, αλλά χωρίς να βγούν από την Ε.Ε και την ζώνη του ευρώ, γιατί αυτό θα σήμαινε και το τέλος αυτής της άθλιας Ευρώπης των δολοφόνων. 

          Αν θέλουν λοιπόν και τους βαστάει, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , και ας υποστούν και αυτοί τις συνέπειες   και όχι να κλέβουν και να χρεοκοπούν μόνο τους Έλληνες. 


        Και βέβαια το ερώτημα είναι, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε;
        Από την στιγμή που με το παράνομο λεγόμενο “capiral control” κράτησαν τα χρήματα του λαού μέσα στις τράπεζες, χωρίς να μπορεί να τα βγάλει, ήταν επόμενο και φαινόταν, πως τα κράτησαν για να τα κλέψουν (“κουρέψουν”), αλλά και με εκβιαστικό τρόπο να οδηγήσουν τα πράγματα στις αχρήματες συναλλαγές, με τελικό σκοπό να εκβιάσουν προς την υποχρεωτική έκδοση, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

          Όσο περισσότερο μας κλέβουν και μας χρεοκοπούν, τόσο πιο εύκολα θα μπορούν να μας εκβιάσουν με την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

         Αυτό που θα μπορούσαμε ή και μπορούμε να κάνουμε εμείς, για να διαφυλάξουμε όσο γίνεται τους κόπους μας, από τους κλέφτες, είναι να ανταλλάξουμε τα χρήματα, από χαρτιά που τα έχουμε στις τράπεζες,  με κάτι περισσότερο πολύτιμο, δηλαδή χρυσό. Είδατε πως οι κλέφτες Ευρωπαίοι “εταίροι” μας, τα τελευταία χρόνια άνοιξαν χιλιάδες “αγορές χρυσού” σε όλη την χώρα, γι’ αυτόν τον σκοπό. Για να μας πάρουν τον πολύτιμο χρυσό και να μας δώσουν άχρηστα χαρτιά.

          Κάντε το ίδιο για όσο έχετε ακόμα χρόνο και μην αγοράζετε τηλεοράσεις και αυτοκίνητα, που σε λίγο θα σας είναι άχρηστα.
          Και αντί να δείτε τους κόπους σας και τις οικονομίες σας να σας τα κλέβουν κατά 50-70%, ανταλλάξτε τα χαρτιά της τράπεζας, με όσο πιο πρωτογενές χρυσό γίνεται, ακόμα και με τις πιο φθηνές, σκέτες χρυσές αλυσίδες μηχανής από χρυσοχοεία. Με τις κάρτες αγοράζονται.

          Ελπίζω πάντως, επειδή αυτοί οι κλέφτες και οι δολοφόνοι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, οι ενέργειές τους να γίνονται από πριν γνωστές στον λαό, τώρα που αποκαλύφθηκε η κλοπή που σχεδιάζουν για το Σαββατο-Κύριακο, να το πάρουν πίσω και να ΞΕΧΑΣΟΥΝ προς το παρόν την κλοπή των καταθέσεων των Ελλήνων, μέχρι να σκεφτούν κάποια άλλη βρωμιά, γιατί μέσα στα άρρωστα μυαλά τους, ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ υπάρχει.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com