Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

H.A.A.R.P. !!! ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ... !!!

"Ο έλεγχος του κλίματος" και των ανθρώπινων συμπεριφορών μέσω H.A.A.R.P. - Μεταφρασμένο Απόσπασμα από ντοκιμαντέρ" (Βίντεο) !!!



Είναι γνωστό από την επιστήμη το πως λειτουργεί ο εγκέφαλος μας, τι συχνότητες παράγει σε διάφορες καταστάσεις (χαρά, λύπη, έρωτα, απόγνωση κτλ). Όπως μπορούμε να παρέμβουμε σε ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κύκλωμα έτσι κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να επεμβαίνουν στον εγκέφαλο μας εκπέμποντας τις ανάλογες συχνότητες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δυνατό παράδειγμα είναι ο λεγόμενος "Ιός της δημοκρατίας" στην Αιγυπτιακή Επανάσταση του 2011 οπού είδαμε να κρατάει γύρω στις τρεις βδομάδες μόνο, με αίτημα του λαού να ζήσει δημοκρατικά, άλλα η "επανάσταση" κόπασε χωρίς αποτέλεσμα..!! Παρατηρείται επίσης ότι πολλές αυτοκτονίες γίνονται σε συγκεκριμένες μέρες όπου η δραστηριότητα του H.A.A.R.P. είναι αυξημένη.

Το H.A.A.R.P. σε συνδυασμό με τους αεροψεκασμούς, είναι το όπλο χειραγώγησης του νου, του καιρού, των σεισμών κτλ..Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, είναι απόσπασμα από ντοκιμαντέρ "Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ" (με τον Jesse Ventura).



Απο Ελεύθερος Πολιορκημένος
 ellaniapili.blogspot.gr , thesecretrealtruth 

Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/05/haarp.html#ixzz3nRQ37T45
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike