Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ;;;

Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη, κυνική και μισάνθρωπη ομολογία μίσους του Εβραίου Ραββίνου Μορδεχάι Φριζή, πως οι συμπατριώτες του σκότωσαν τον μεγάλο Ισαπόστολο και Άγιο της Ορθοδοξίας, Πατροκοσμά τον Αιτωλό (δείτε την εδώ)!
Ο θρασύτατος Ραββίνος, σε ένα λυσσασμένο σιωνιστικό παραλήρημα φτάνει να απειλεί (!!!) "τους αντισημίτες σαν τον Αιτωλό" πως "θα πάθουν τα ίδια μ' εκείνον"!!! Μάλιστα, δηλώνει υπερήφανος για την δολοφονία του Αγίου Κοσμά, κατονομάζοντάς τον ως "δολοφονικό αντισημίτη"!

Είναι πραγματικά μεγάλη η πρόκληση, αλλά και μεγάλη ευκαιρία για την επίσημη Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία, να αντιδράσει σε αυτό το απύθμενο εβραϊκό μίσος που εκφράζει δημοσίως όχι κάποιος τυχαίος, αλλά ένας Ιουδαίος "ιερωμένος", που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν και πρόσφερε τις...θρησκευτικές υπηρεσίες του στη χώρα μας!
Καλούμε τους Ιεράρχες - που είναι βέβαιο ότι θα έφριξαν ακούγοντας το κήρυγμα μισαλλοδοξίας του Φριζή - να πάρουν θέση!
Σεβασμιώτατοι, το θέμα είναι εξόχως σοβαρό! ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!
Δεν πρέπει να μιλήσετε;;;
Έχουμε δημόσια ομολογία του ανθελληνικού και αντιχριστιανικού ρόλου των Εβραίων, που καταρρίπτει οριστικά ορισμένους που έβγαζαν "συνωμοσιολόγους" όσους επεσήμαιναν, ακριβώς αυτό τον ρόλο!
Καθ' όλη την διάρκεια της Τουρκοκρατίας και όχι μόνο, οι σιωνιστές συνεργάστηκαν με τους άσπονδους "γείτονες" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
Κι έχει το θράσος, ο εν λόγω Ραββίνος, να μας αποκαλεί και με τη γνωστή καραμέλα του...αντισημιτισμού!
Όχι, "κύριε"! Δεν είμαστε εμείς οι αντισημίτες, ΑΛΛΑ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Και φυσικά άκρως δολοφονικός, αφού επικροτείς την δολοφονία του Αγίου!
Εμείς τα λέμε...Η Εκκλησία θα κάνει άραγε το ίδιο;
Ίδωμεν...!