Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ !!! ΜΕ ΤΑΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Συρρίκνωση με τάση εξόντωσης του Ελληνικού έθνους απο τον 'αόρατο' οικονομικό πόλεμο

Ελλάδα: Ανησυχητική μείωση των γεννήσεων!- Νέα έρευνα
Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η πεσμένη ψυχολογία δεν ήθελε και πολύ να μειώσει την επιθυμία των Ελλήνων για σεξ. Την ίδια στιγμή όμως άκρως ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι  τα νέα ζευγάρια δεν κάνουν παιδιά. Τι έδειξε έρευνα
 Έρευνα που πραγματοποίησε η Β Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνώνέδειξε ότι το 48% των νέων που ρωτήθηκαν, ενημερώνεται για θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς από το Διαδίκτυο, το 32% από φίλους και μόνο το 7% από επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι, όπως είπε ο καθηγητής, είναι και οι πλέον αρμόδιοι για την σωστή ενημέρωση των πολιτών.
  Από την πλευρά της η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της εστίασε στην προληπτική ιατρική φροντίδα των γυναικών, σημειώνοντας, ότι δυστυχώς στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν ακόμη ταμπού και προκαταλήψεις γύρω από τα θέματα της σεξουαλικής αγωγής. 
 
Όπως ανέφερε «στην υγεία δεν υπάρχουν ταμπού και στην πρόληψη δεν πρέπει να υπάρχουν προκαταλήψεις», είπε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας ότι έχει ζητήσει τη συνδρομή και της Εκκλησίας προκειμένου να αρθούν αυτά τα εμπόδια και να πεισθούν οι Ελληνίδες για την αναγκαιότητα των προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων (τεστ ΠΑΠ, έλεγχος μαστού).
 
Στο πλαίσιο αυτό η κ. Παπακώστα ανακοίνωσε  οτι θα ληφθούν μέτρα για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας στην οικογένεια, στις γυναίκες και στους νέους.
 
Άμεσα, όπως προανήγγειλε θα ξεκινήσει σε όλη τη χώρα, εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών και των νέων, σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου, της μήτρας και του μαστού και διενέργειας προληπτικών εξετάσεων.
 
Καταλήγοντας ο κ. Κρεατσάς ανέφερε ότι «η πρόληψη αποτρέπει την εμφάνιση γυναικολογικών προβλημάτων»  σημειώνοντας ότι, με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις, απαιτείται όλες οι γυναίκες να ακολουθούν προγράμματα πρόληψης και το σύστημα υγείας να καλύπτει εξετάσεις που εστιάζουν σε υπηρεσίες πρόληψης.
http://www.onalert.gr/stories/ellada-anhsuxhtikh-meiwsh-twn-gennhsevn