Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

diogmoi

Σοκαριστικές οι διώξεις των Χριστιανών από μουσουλμάνους ανά τον κόσμο!!!

Είναι πραγματικά σοκαριστικά όσα διαδραματίζονται στον κόσμο και όμως κανείς δεν φαίνεται επίσημα να αντιδρά, παρότι οι διώξεις Χριστιανών στα ισλαμικά κράτη κοντεύουν να πάρουν διαστάσεις επιδημίας.Χριστιανοί σφαγιάζονται και Χριστιανές βιάζονται καθημερινά σαν να είναι αρνιά σε κοινή θέα μαζεμένου πλήθους.
Πολλά από τα βίντεο που είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε εδώ στο pentapostagma.gr, τα σταματάμε στη μέση, αηδιασμένοι για τον εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, της ζωής και της έλλειψης αξιών.
Στην Αίγυπτο, ο Νέος Πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι «θα επιτύχει την Ισλαμική κατάκτηση της Αιγύπτου για δεύτερη φορά και θα κάνει όλους τους Χριστιανούς ν’ ασπαστούν το Ισλάμ».
Στην Ινδονησία, οι Μουσουλμάνοι πέταξαν σακούλες με ούρα σε Χριστιανούς κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας.
Στο Κασμίρ και τη Ζανζιβάρη εκκλησίες πυρπολήθηκαν ενώ στο Μάλι ο Χριστιανισμός «κινδυνεύει ν’ αφανιστεί».
Το «Ισλαμικό Κράτος», μια εξτρεμιστική τζιχαντιστική οργάνωση που έθεσε υπό τον έλεγχό της τον Ιούνιο τη Μοσούλη, τη δεύτερη πόλη του Ιράκ, έστειλε τελεσίγραφο στους χριστιανούς κατοίκους της πόλης «να ασπαστούν το Ισλάμ, να πληρώσουν ειδικό φόρο ή να φύγουν από την πόλη», αλλιώς θα εκτελούνταν.
Αλλού, στην υποσαχάρια Αφρική – στη Νιγηρία, τη Σομαλία, την Κένυα, το Σουδάν, την Ακτή Ελεφαντοστού – όπου το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός συναντιούνται, οι Χριστιανοί θανατώνονται, σφάζονται, αποκεφαλίζονται, ακόμα και σταυρώνονται.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κατήγγειλε τις διώξεις στις οποίες προχωρούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εναντίον των χριστιανών, τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις μπορεί να συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Σε ομόφωνη δήλωση τους, οι 15 χώρες μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας «καταδικάζουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τη συστηματική δίωξη από το Ισλαμικό Κράτος και τις ομάδες που έχουν προσχωρήσει σε αυτό, ανθρώπων που ανήκουν σε μειονότητες και προσώπων που αρνούνται την εξτρεμιστική ιδεολογία Iσλαμικού Κράτους. Οι συστηματικές και μεγάλης κλίμακας επιθέσεις εναντίον αμάχων πληθυσμών λόγω της εθνοτικής τους καταγωγής ή της θρησκευτικής τους πίστης μπορεί να συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, για το οποίο οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν».
Διαβάστε επίσης: