Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ : '' ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ , ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' ΣΤΟ ΟΑΚΑ , 24-7-2015 !!!




                                                                       
               
 15/7/2015
Με επίσημα προσκεκλημένους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριο ΙΕΡΩΝΥΜΟ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, 24/7/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00μ.μ.
¨ΗΜΕΡΙΔΑ¨
Με θέμα ¨Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά¨, θα μιλήσουν:
1.     Καθ΄ύλην αρμόδια πολιτικά στελέχη: Ο Υπουργός Υγείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ και ο Γ.Γ. Αθλητισμού ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ.
2.     Εισηγήσεις έχουν οριστεί να κάνουν η Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ ΧΑΡΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ο Αναπληρωτής Πρύτανη, Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ο πρ. Γ.Γ.Α Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και ο PhD Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (Ε.Α.) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ.
3.     Από τη μεριά αθλητικών παραγόντων το λόγο θα πάρουν ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ (ο οποίος έχει και την κεντρική ομιλία), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΑΚΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ΝΙΚΟΣ ΚΙΑΟΣ και
4.     Τις εμπειρίες τους, από τη δραστηροποίησή τους στα μεγαλύτερα Στάδια του κόσμου, θα καταθέσουν ο Εθνικός Προπονητής του ΣΕΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου, Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑ), ως εκπρόσωπος των αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ, ο δις Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ένωσης Ολυμπιονικών Ελλάδας ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.