Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ !!! Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ '' ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' !!!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ



25/7/2015
Σε σεμινάριο υψηλών προδιαγραφών εξελίχτηκε η χθεσινή ¨Ημερίδα¨ του ΟΑΚΑ που είχε θέμα ¨Πες όχι στα αναβολικά¨

ΜΙΛΗΣΑΝ, ΜΕ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ¨ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ¨ ΚΑΙ Ο ΣΕΓΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ:
  • Ο πρεσβύτερος Αντώνιος Μπεζαϊτης, Γραμματέας του Γραφείου Νεότητας, υπεύθυνος του Αθλητικού Τομέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρίου Ιερωνύμου.
  • Ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής
  • Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης
  • Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος
  • ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

  • Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος
  • Ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Νίκος Κιάος
  • Την κεντρική ομιλία – με πλούσια αναφορά στον αγώνα που κάνει η εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ και ο ΣΕΓΑΣ για την αναβάθμιση της ολυμπιακής ιδέας και την πάταξη της μάστιγας των αναβολικών – έκανε ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Σταύρος Κοντονής, αφού επαίνεσε τους διοργανωτές της ¨Ημερίδας¨, αναφέρθηκε και στις μέχρι τώρα θετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει γύρω από το θέμα των αναβολικών. Παράλληλα φάνηκε θετικός στην πρόταση του Γιώργου Κατσιμπάρδη να δημιουργηθεί ¨Σώμα Δίωξης Αναβολικών¨ με επικεφαλής Εφέτη Δικαστή που θα πλαισιώνεται από αθλητιάτρους και έμπειρους αστυνομικούς.
ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΕΖΑ'Ι'ΤΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο τόνο στην ¨Ημερίδα¨ έδωσε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου κυρίου Ιερωνύμου που διάβασε ο Πρεσβύτερος κύριος Αντώνιος Μπεζαϊτης και έχει ως εξής: «Χαιρετίζω την ¨Ημερίδα¨ με θέμα ¨Νίκησε καθαρά, Πες όχι στα αναβολικά¨. Το ¨ευ αγωνίζεσθαι¨ αποτελεί την αταλάντευτη ηθική επιταγή στο χώρο της άθλησης. Μια παγκόσμια συλλογική συνείδηση που διαμορφώθηκε, αιώνες τώρα, με αφετηρία αυτή την επιταγή. Πολιτισμοί ολόκληροι ποτίστηκαν και γονιμοποιήθηκαν την τίμια αυτή ιδέα. Σήμερα η πρόκληση των αναβολικών θέτει σε δοκιμασία τις αξίες μας. Ας σταθούμε έντιμοι με την ιστορία μας. Συγχαίρω τους διοργανωτές της ¨Ημερίδας¨ και εύχομαι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να ευλογήσει πλουσίως τις εργασίες».
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Υ.Γ.

Οι εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις των εισηγητών – της Καθηγήτριας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Προέδρου του ΕΣΚΑΝ ΧΑΡΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, του Αναπληρωτή Πρύτανη, Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, του PhD Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ και Μέλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (Ε.Α.) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΑΚΟΥ, του Εθνικού Προπονητή του ΣΕΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Στίβου, Μέλους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑ), ως εκπροσώπου των αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης ΠΕΡΙΚΛΗ ΙΑΚΩΒΑΚΗ και του Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – θα περιληφθούν σε ειδικό έντυπο που θα εκδοθεί και θα αποσταλεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com