Σε 2 μερες θα εορτάσουμε για 1η φορα , την εορτη του νεου Αγίου της  πατριδος μας, του Αγίου Παϊσίου του αγιορείτη, που αγιοκατατάχτηκε  πριν λιγους μηνες. Ο Αγιος Παΐσιος ητανε ο Αγιος της γενιάς μας και της πατριδος μας. Εφυγε απο τον κοσμο τουτο πριν 21 χρονια ακριβος και την Κυριακή  θα εορταστεί για 1φορα η Αγία κοίμησή του, που μέσω αυτής, περασε
απο τον κοσμο τουτο , στον κοσμο των Αγίων.
Ο Αγιος Παΐσιος ειπε πολλά προφητικα λογια για τα οσα θα γινουν στην  πατριδα μας. Για τα οσα δεινά θα μας βρουνε ξαφνικα, αλλα και για τα οσα καλα θα  ακολουθησουν μετα το περας των δεινων.
Οσοι διαθετουν λιγο ενδιαφερον και εχουν λιγη γνωση, θα διαπιστωσαν οτι ηδη η πατριδα μας εισηλθε στην κατασταση αυτη, των δεινων , και συντομα  θα ερθουν ξαφνικα και ταχυτατα, πολλα περισσοτερα και πείνα πρωτογνωρη !.
Θεωρω οτι ειναι δωρο μεγαλο απο Τον Θεο , το γεγονος του οτι μαζι με την εναρξη των δεινων, να συμπεσει και η επισημη εορτη του Αγιου που μας μιλησε γι αυτα πριν 2 δεκαετίες περιπου ,που μας ενημερωσε , πριν κοιμηθει των υπνο  της μακαριοτητας και της Αγιοτητας.
Οσοι ειμαστε Χριστιανοί και θελουμε να εχουμε Θεία βοήθεια που θα μας  προστατευσει οταν θα ερθουν τα μεγαλα βασανα και θα μας βοηθησει να  τα περασουμε με οσο το δυνατον λιγοτερο επωδυνο τροπο, ας τρεξουμε ΟΛΟΙ την Κυριακη να γεμισουμε τις εκκλησιες μας, να προσφερουμε ΠΡΟΣΦΟΡΑ  Στον Ιησου Χριστό και Θεό μας, τιμωντας και παρακαλωντας τον Αγιο μας,  τον δικο μας Αγιο, τον πατερ Παΐσιο , να πρεσβευσει Στον Χριστο και Θεό μας  και στην Υπεραγια Θεοτοκο, να τους παρακαλεσει να μας ελεήσουν προστατεύοντας  μας απο την οργή των μανιακών δούλων του διαβόλου , που εχουν λυσαξει και ειναι  ετοιμοι να μας κατασπαραξουν διαλυοντας τις ζωες μας και την πατριδα μας , που  θελουν να την δωρισουν σε ορδες αλλοεθνων ασεβων αλλοθρησκων, που εχουν  στην δούλεψή τους ! .
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΧΩΣ  ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ! ! ! .
Πρεπει εμεις να τρεξουμε στις εκκλησιες με πιστη και να παρακαλεσουμε εντονα  τους Αγιους μας και την Υπεραγια Θεοτοκο, για να μεσιτευσουν Στον Χριστό και Θεό μας,  ωστε να βαλει το χερι Του, σωζοντας μας απο την οργη και λυσσα του διαβολου που με  τους ανθρωπο-δουλους του εχει βαλθει να μας αφανισει. Πρεπει να παρακαλεσουμε τοσο εντονα Το Θεο, οσο ειναι και το μεγεθος της αποστασιας και αμαρτιας μας ! .
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ  ΠΑΪΣΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Πρεπει ΟΛΟΙ μας , οσοι διαθετουμε ακομη ενα μικρο ιχνος  Χριστού μεσα στις καρδιες και συνειδησεις μας, να τρεξουμε την Κυριακη στις εκκλησιες,  τιμωντας και παρακαλωντας τον Αγιο Παΐσιο μας, να μας σωσει.
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ και ας παψουμε να επιλεγουμε τον πρωϊνο Κυριακατικο υπνο ή το απολαυστικο καφεδακι μπροστα στο κουτι του σατανα που μας εχει μεταλλαξει τον νου και τις συνειδησεις μας, απο ανθρωπων σε ζομπι. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…ισως να μην εχουμε αλλη ! ! !.
Ο Χριστος να μας φωτιζει ολους.