Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΧΕΙΜΑΡΑ


Φίλες και Φίλοι,

Η αιρετή Περιφέρεια και η Περιφερειακή Ανάπτυξη, είναι ιδέα και όραμα, για το οποίο όλοι, εργαστήκαμε.

Η πρόκληση για την υλοποίηση αυτού του οράματος και η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, ήταν στοιχεία που βάρυναν στην απόφασή μου, να διεκδικήσω τη δυνατότητα να υπηρετήσω και το θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Ξεκινάμε όλοι μαζί την πορεία αυτή, προκειμένου να ενώσουμε πραγματικά τους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας και να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια πρότυπο. Να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για ενιαία Περιφερειακή Συνείδηση.

Στη πορεία μας αυτή, εγώ και οι συνεργάτες μου, θα κινηθούμε με γνώμονα τρείς βασικές αξίες όπως πράξαμε όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μας πορείας:

Διαφάνεια παντού - που αποτελεί και απαίτηση των καιρών - και ιδίως στη διαχείριση των οικονομικών πόρων και τις προμήθειες.
Ειλικρίνεια στη συνεργασία με τους φορείς και στην επικοινωνία με τους πολίτες.
Αποτελεσματικότητα στο έργο μας.
Το μεγάλο στοίχημα για όλους μας, είναι η ενίσχυση της Περιφέρειάς μας σε όλα τα επίπεδα, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους ώστε να δώσουμε λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ένα στοίχημα που θα το κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με προγραμματισμό και αγώνα, συνεργαζόμενοι αρμονικά, με την κεντρική Κυβέρνηση και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μια μέρα, γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας και έχουμε τις λύσεις γι’ αυτά !!!!

Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, τη θέληση και τη δύναμη να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους, να βαδίσουμε μαζί σε αυτή τη νέα πορεία! Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε την Περιφέρεια του αύριο, καλύτερη από την Περιφέρεια του σήμερα!

Και θα το πράξουμε... ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ



Αθανάσιος Χειμάρας
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας