Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

'' ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ '' ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Αγαπητοί μου συνεργάτες,
Φίλες και φίλοι,

Στεκόμαστε συγκινημένοι μπροστά στα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών. Αποτελέσματα που προέκυψαν χάρη στη δική σας συνδρομή και συμμετοχή. Αποτελέσματα που μας δίνουν την ετυμηγορία του θηβαϊκού λαού για έργο, προσφορά, δημιουργία.
Γνωρίζω πολύ καλά την αγωνία όλων σας. Την αγωνία για έναν Δήμο δυνατό, προοδευτικό, μάχιμο, αποτελεσματικό. Για ένα Δήμο που θα ‘χει τη δύναμη να σταθεί κοντά στον πολίτη και την τόλμη να δώσει «μάχες» για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του και να υλοποιήσει τα όνειρα τους.
Είμαστε κοντά σας με τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα. Είμαστε κοντά σας με προσδοκίες και τόλμη για έργο, αλλαγές και τομές που θα βελτιώσουν τη καθημερινότητά μας και θα αλλάξουν τη ζωή μας.
Σήμερα ο Δήμος Θηβαίων γυρίζει σελίδα. Η ρήξη με το παρελθόν είναι δεδομένη και το μέλλον αποτελεί για μας τη μεγαλύτερη πρόκληση. Μια πρόκληση που απαιτεί διάλογο, συνεργασία, μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά.
Στεκόμαστε κοντά σας με επίγνωση των προβλημάτων και των δυσκολιών και με όρεξη να δουλέψουμε γι’ αυτά.
Γνωρίζουμε καλά ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο, καθώς τα προβλήματα, όχι μόνο του Θηβαϊκού αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού, αυτήν την εποχή είναι πολυποίκιλα και πολυδιάστατα.
Όμως οι καιροί ου μενετοί , όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας. Που σημαίνει πως οι περιστάσεις δεν μας επιτρέπουν να χρονοτριβούμε. Χρειάζεται δράση.
Με σεβασμό, λοιπόν, σ’ αυτούς τους προγόνους αλλά και στις μελλοντικές γενιές ζητάμε τη συνδρομή και τη στράτευση όλων σας σ’ έναν αγώνα ιερό, σ’ έναν αγώνα που θα κρίνει την ποιότητα της ζωής μας και θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών μας.
Γι’ αυτό το λόγο θα είμαστε ανοιχτοί στη συνεργασία όλων των κοινωνικών και παραγωγικών τάξεων και όλων των πολιτικών παρατάξεων, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σ’ αυτήν εδώ τη νίκη:
◦ την οικογένειά μου,
◦ τους συνεργάτες μου,
◦ τον καθένα από σας

Θήβα 14/11/10
ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Σπύρος Νικολάου