Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων


11/11/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δημοτική Ενότητα των Πλαταιών επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος.
Ο κ. Σβίγγος βρέθηκε κοντά στους κατοίκους του Λουτουφίου, των Λεύκτρων, του Μελισσοχωρίου, των Πλαταιών και του Καπαρελλίου όπου τους ευχαρίστησε προσωπικά για την εμπιστοσύνη τους.
Παράλληλα τους κάλεσε να προσέλθουν στις κάλπες και την Κυριακή της 14ης του Νοέμβρη ώστε να εκλέξουν την νέα Δημοτική Αρχή του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευτούν τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος», έναν συνδυασμό που έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ισσόροπη ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου.
«Η εμπειρία μας στην Αυτοδιοίκηση, η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο, η γνώση που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το γεγονός ότι έχουμε μάθει να ακούμε τον πολίτη αποτελούν τα εχέγγυα για έναν Δήμο Σύγχρονο, Ανθρώπινο, Δυναμικό» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σβίγγος και συνέχισε: «Αυτή την Κυριακή καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Οι ευκαιρίες που μας δίνει ο Καλλικράτης είναι μοναδικές. Για να προχωρήσουν όμως απαιτείται μια δημοτική αρχή, με όραμα, με όρεξη για δουλειά αλλά και μια δημοτική αρχή που έχει δοκιμαστεί και έχει προσφέρει μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς».
Αύριο Παρασκευή ο Νίκος Σβίγγος θα επισκεφθεί την Δημοτική Ενότητα Θίσβης και το Σάββατο τον Δήμο Βαγίων.





Εκλογικό Κέντρο: Επαμεινώνδα 109 τηλ: 22620 80108, fax: 22620 26003 www.svigos.blogspot.com email: sygxronos_dhmos@hotmail.gr