Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

Εγκαταλειπουν τον Συνοικισμο οι λαθρομεταναστες


Ζοριζονται τα πραγματα για οσους ενοικιαζουν τα σπιτια τους χωρις το απαραιτητο συμβολαιο....

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται από πλευράς του Δήμου Θηβαίων η επιχείρηση «Καθαρός Συνοικισμός».
Το πρωί του Σαββάτου συνεργεία του Δήμου με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ανδρέα Χατζησταματη προέβαιναν στην εκκένωση σπιτιών που έχουν παρανόμως καταληφθεί από λαθρομετανάστες και τα οποία αποτελούν εστιες μολυνσης.
Η κατάσταση δεν φανερώνει σε τίποτα ότι μπορούν εκει να ζουν άνθρωποι. Θα έλεγε κανείς με βεβαιότητα ότι ούτε σε στάβλο δεν υπάρχει τόσο βρωμιά.
Είναι πάντως γεγονός ότι με τον Συνοικισμό φαίνεται «φως στον ορίζοντα». Ήδη έχουν γκρεμιστεί οι παράγκες, πανω απο την πλατεια, οπού δεκάδες λαθρομετανάστες είχαν βρει στέγη, πληρώνοντας ενοίκιο «με το κεφάλι» και με το μαύρο χρήμα να μπαίνει στις βαθιές τσέπες των ιδιοκτητών οι οποίοι αδιαφορούν για το πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι. Χωρίς, φως και νερό. Για τουαλέτα φυσικά ούτε λόγος. Τα άλλοτε ασβεστωμένα σοκάκια του Συνοικισμού έχουν γίνει οι μόνιμες τουαλέτες των αλλοδαπών.
Στην χθεσινή επιχείρηση έλαβαν μέρος και δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος των Μικρασιατων Απ. Δαγδελενης, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αν. Σαμιώτης.
Παντως συμφωνα με πληροφοριες εχει ενημερωθει και το ΣΔΟΕ το οποιο θα καλεσει τους ιδιοκτητες να καταθεσουν τα συμβολαια ενοικιασης των σπιτιων και φυσικα τις αποδειξεις πληρωμης του ενοικιου..... Και εκει να δειτε γελια που θα πεσουν.
Αυτοι που θα γελασουν τελευταιοι θα ειναι οι μονιμοι κατοικοι του Συνοικισμου γιατι σιγουρα "οποιος γελαει τελευταιος, γελαει καλυτερα".