Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΩΝ !!!!!!!

Πολλά ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του Πίνδαρου Θηβών



Ξεκίνησαν για τη νέα αγωνιστική χρονιά ανοικτού Στίβου οι υποχρεώσεις του Γ.Σ. Πίνδαρου Θηβών με σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 20 Μαρτίου όπου διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.
Συγκεκριμένα όλοι οι αθλητές του Γ.Σ. Πίνδαρου πέτυχαν ατομικά ρεκόρ με πολύ καλές επιδόσεις ταυτοχρόνως.
Πρώτη ξεκίνησε τις επιτυχίες η Ζωγανά Αναστασία στη Σφαίρα με επίδοση 9.80 και κατετάγη 2η στην κατηγορία των παγκορασίδων Α (14-15 ετών). Η ίδια αθλήτρια έτρεξε και στα 80μέτρα με χρόνο 12:10.
Εν συνεχεία ο Γρεασίδης Δημήτριος στο δίσκο με επίδοση 43:50 που ήρθε 1ος στην κατηγορία παίδων και είναι νέο ατομικό ρεκόρ.
Η Ρουπάκα Αναστασία η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία των κορασίδων κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στο δίσκο με επίδοση 29.28 και κατετάγη στην 2η θέση.
Τη σκυτάλη πήρε η Κρεμμύδα Φιλλίτσα στο ύψος παγκορασίδων Α με επίδοση 150 και νέο ατομικό ρεκόρ και κατετάγη στην 3η θέση και τέλος στα 600 μέτρα παγκορασίδων ο σύλλογος μας είχε 2 συμμετοχές την Σιδέρη Σοφία με νέο ατομικό ρεκόρ και χρόνο 1:30’’ και ήρθε 2η και την Λαζαρίδη Αλεξάνδρα με χρόνο 2:00’’ και ήρθε 7η που είναι και ατομικό ρεκόρ.
Την ίδια στιγμή στη Χαλκίδα διεξήχθησαν Αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος πολυάθλων στις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων Β (12 – 13 χρόνων). Ο Γ.Σ. Πίνδαρος ήρθε πρώτος στα αγόρια στην ομαδική βαθμολογία με 140 βαθμούς και στα κορίτσια 295 βαθμούς. Στους αγώνες διακρίθηκαν η Σοϊλέδη Ευδοξία 4η στη συνολική βαθμολογία με 45 βαθμούς και η Ανδρέου Παναγιώτα με 42 βαθμούς.