Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ !!!

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Θήβας!


Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το πρωϊ στο ΕΠΑΛ Θήβας για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας.
Η εθελοντική αιμοδοσία, έγινε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» κι επαναλαμβάνεται εδώ και 10 χρόνια με πρωτοβουλία του αείμνηστου Αρ. Γκόγκου, στην οποία λαμβάνουν μέρος καθηγητές – γονείς και μαθητές ηλικίας 18 ετών και άνω.
«Η Τράπεζα Αίματος της ΕΛΜΕ έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αυτά τα χρόνια κι ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη» επισημαίνει ο καθηγητής του σχολείου και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας Κώστας Χαρέμης, υπογραμμίζοντας και τον σκοπό της εθελοντικής αιμοδοσίας με την συμμετοχή των μαθητών: «να μάθουμε τα παιδιά να βοηθούν τον συνάνθρωπο, καθώς η έλλειψη σε αίμα παρουσιάζεται συνήθως μετά το Πάσχα, τους καλοκαιρινούς μήνες και τις γιορτές των Χριστουγέννων».
Η συμμετοχή των μαθητών πάντως, στην αιμοδοσία ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική!
«Υγιείς είμαστε και οφείλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας» υποστηρίζουν τα παιδιά, τα οποία όμως, σύμφωνα με τον κ. Χαρέμη, λαμβάνουν και μπόνους από το Σχολείο τους.
Το σχολείο επισκέφθηκε σήμερα και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Παπαδημητρίου που συνεχάρη τους μαθητές για την εθελοντική τους προσφορά.