Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η '' ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ '' !!! ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ !!!

platanias-levadeiakos8

ΑΡΧΙΖΕΙ Η… «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Δυο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Λεβαδειακός τις επόμενες μέρες. Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και την Τρίτη 6 Αυγούστου πάλι την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Και τα δυο φιλικά θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρει ο Τάκης Λεμονής σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα 17 ακριβώς μέρες πριν την πρεμιέρα στη Λιβαδειά με τον Πανθρακικό ενώ θα διαπιστωθεί συν τοις άλλοις και το «δέσιμο» αλλά και η αγωνιστική κατάσταση των παικτών καθώς επίσης και τα πρώτα δείγματα γραφής των περισσότερων νεοαποκτηθέντων που έχουν έρθει με αρκετές περγαμηνές και έτοιμοι να βοηθήσουν.
Θα είναι κατ” ουσία η πρώτη και σημαντική «αποκάλυψη» του Λεβαδειακού μπροστά στο κοινό του για να διαπιστωθεί τι «απίδια πιάνει ο σάκος» που λέει και μια ελληνική παροιμία.
Από κει και πέρα με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Χαιρώνεια συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και τελειώματα φάσεων.
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Πηγή : STEREASPORTS