Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ !!! ΣΤΗ SUPER LEAGUE H Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ !!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑ !!!

IM000167Και έργα στο γήπεδο αλλά και άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού . Με τη σειρά λοιπόν… Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς έγιναν έργα διαμόρφωσης, συντήρησης καθώς και ανακαίνισης χώρων (δημοσιογραφικά, αποδυτήρια, γραφεία, βαψίματα κ.λ.π.) ενώ το συνολικό κόστος επιβάρυνε εξ ολοκλήρου την Π.Α.Ε. (έτσι για να το γνωρίζουν και μερικοί αδαείς…).
Από κει και πέρα συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να είναι από τις πρώτες ΠΑΕ που παίρνουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η σωστή οικονομική διαχείριση και η άψογη διοικητική και εταιρική παρουσία της ΠΑΕ  οδήγησε την ΕΕΑ στο να της χορηγήσει αμέσως πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Τα έργα διαμόρφωσης, συντήρησης καθώς και ανακαίνισης χώρων που έγιναν στο δημοτικό στάδιο είναι τα εξής:
Βάφτηκαν περιμετρικά όλες οι μεταλλικές κατασκευές καθώς και οι χώροι υποδοχής.
Έγινε αλλαγή καθισμάτων στις κερκίδες.
Ανακαινίστηκαν πλήρως τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Έγινε ανακαίνιση των γραφείων διαιτητών, παρατηρητών και αίθουσας doping control.
Έγινε διαμόρφωση των αποδυτηρίων και τοποθέτηση ηλεκτρονικού πίνακα ανάλυσης αγώνων.
Έγινε διαμόρφωση γραφείων προπονητών.
Έγινε διαμόρφωση χώρου παγοθεραπείας.
Έγινε διαμόρφωση φυσικοθεραπευτηρίου και προσθήκη νέων μηχανημάτων.
Με την ολοκλήρωση όλων των έργων που έγιναν με μέριμνα της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, το δημοτικό στάδιο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Πηγή :