Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ; ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ; ΄Η ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;


Tα γεγονότα ξεκίνησαν με την καταστροφή της πλατφόρμας της BP στον κόλπο του Μεξικού.Πολλοί ανέφεραν ότι δεν ήταν ενα τυχαίο γεγονός λόγω αμέλειας της εταιρίας, αλλά σχεδιασμένο εξαρχής και αρκετό καιρό πριν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των

μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το
δυστύχημα της 20ης Απριλίου.

Τον ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα η Goldman Sachs που έσπευσε να πουλήσει το 44% του μετοχικού της «πακέτου» στη BP.Το πιο εντυπωσιακό είναι η «προφητεία» της ταινίας Knowing ,που αναφέρεται σε έκρηξη πετρελαικής πλατφόρμας στον Κόλπο του Μεξικού με ημερομηνία 20 Απριλίου το 2010 ,που πράγματι η έκρηξη έγινε στις 20 Απριλίου. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι οτι σύμφωνα με δηλώσεις πρώην υπαλλήλου, ένας συναγερμός που θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει για τη συγκέντρωση αερίου στην πετρελαιοπηγή, η οποία ευθύνεται και για την έκρηξη που βύθισε την πλατφόρμα, είχε απενεργοποιηθεί μήνες πριν από την καταστροφή.

Υπεύθυνοι της εξέδρας, την οποία εκμεταλλεύεται ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος BP, είχαν απαιτήσει ο συναγερμός να απενεργοποιηθεί, επειδή «δεν ήθελαν οι άνθρωποι να ξυπνούν στις 3 η ώρα το πρωί εξαιτίας ενός λανθασμένου συναγερμού», είπε ο κ. Γουίλιαμς. Δεύτερον μέρος, είναι
οι ανεξήγητες υψηλές θερμοκρασίες στην Ρωσσία με αποτέλεσμα τις καταστροφικές πυρκαγιές, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον επηρεασμό της παραγωγής σιτηρών τόσο εντος της Ρωσσίας, όσο και παγκοσμίως. Μια 2η σημαντική επίπτωση, είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού στην χώρα, ήδη τα ποσοστά δημοτικότητας του Πούτιν έπεσαν κατακόρυφα, λόγω της καταστροφής.

Τρίτο μέρος,οι καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες, ενώ επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει, κάνοντας την κατάσταση στην πολύπαθη χώρα λόγω της πολιτικής κατάστασης, ακόμα χειρότερη. Θα αναρωτηθείτε τώρα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την επιβολή Παγκόσμιας κυβέρνησης.

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.



Η επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στους λαούς δεν γίνεται πλέον με τα όπλα αλλά με την χρήση ειδικών τεχνικών που απευθύνονται στην συνείδηση του ανθρώπου. Το σχέδιο προβλέπει έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου από τους συντονιστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ελέγχω τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει, με απλά λόγια, ότι επιβάλλω τις απόψεις μου χρησιμοποιώντας την επανάληψη, τον φόβο, την ανασφάλεια. Το μεγαλύτερο όπλο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι τα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ και αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τηλεόρασης.

Ο ψυχολογικός πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στην ανθρωπότητα περιλαμβάνει ,εκτός των άλλων και την δυνατότητα ελέγχου των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών –HAARP- που επιτρέπουν την δημιουργία «εκτάκτων» καιρικών συμβάντων ,έξω από τα αναμενόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες αποσταθεροποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει η άποψη η οποία υποστηρίζει ότι οι φωτιές στην Ρωσία προκλήθηκαν τεχνητά με στόχο την αποσταθεροποίηση του καθεστώτος που κυριαρχεί στην Ρωσία.

Ας δούμε όμως και μια άλλη πτυχή του ζητήματος.

Όπως υπάρχει το θαλάσσιο ρεύμα golf stream που κρατάει μια κλιματική ισορροπία στον Ατλαντικό Ωκεανό υπάρχει και το jetstream το οποίο είναι μια αέρια οδός ισορροπίας. Η τεχνητή και μελετημένη στρέβλωση της λειτουργίας του jetstream προκαλεί καιρικά γεγονότα τα οποία δεν είναι φυσιολογικά.

Έτσι την ώρα που έχουμε άνοδο θερμοκρασίας στην Ρωσία και έξαρση των πυρκαιών την ίδια ώρα έχουμε στο Πακιστάν φαινόμενα που προκαλούν πλημμύρες ενώ σε κάποια κράτη της Δυτικής Ευρώπης παρατηρούμε παράπλευρες καιρικές ανωμαλίες. Αν δεχτούμε ότι η «επιδρομή» αυτή των καιρικών φαινομένων είναι «κατασκευασμένη» τότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα για την προέλευση του «κατασκευαστή» και τους λόγους που εξυπηρετεί αυτή η καιρική «επιδρομή»
Αναφέραμε ,πιο πάνω, για την δυνατότητα τεχνητής μεταβολής των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών-HAARP-. Μένει όμως να δούμε ποιος ωφελείται από την καιρική αυτή ανωμαλία. Οι φωτιές στην Ρωσία σε συνδυασμό με την ξηρασία προκάλεσαν μείωση κατά ¼ της παραγωγής σιταριού της χώρας. Άμεσα η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σιταριού και προέτρεψε και τις όμορες χώρες παραγωγής να κάνουν το ίδιο. Διαβεβαίωσε τον Ρωσικό Λαό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας στην εσωτερική αγορά λόγω της ύπαρξης στρατηγικών αποθεμάτων.

Ταυτόχρονα οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν και από την Ευρωπαική Ένωση. Η απαγόρευση των εξαγωγών σιταριού από σιτοπαραγωγές χώρες δημιουργεί ένα νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά σίτου και όπως είναι φυσικό θα δημιουργήσει και άνοδο των τιμών λόγω περιορισμού της ποσότητας προς πώληση.

Οι ΗΠΑ θα είναι ωφελημένες από την απαγόρευση εξαγωγών σιταριού διότι οι εξαγωγές της θα φτάσουν τους 32.6 εκ. τόνους πράγμα που σημαίνει αύξηση 9.1 εκ. τόνους συγκριτικά με το διάστημα 2009/2010.

Η Αυστραλία θα εξάγει περίπου 16 εκ. τόνους ενώ η Αργεντινή στην καλλίτερη περίπτωση 13 εκ. τόνους. Το μεγαλύτερο μέρος της σοδειάς των ΗΠΑ και του Καναδά είναι Γενετικά Μεταλλαγμένη(GM) ενώ οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία και η Αργεντινή αποτελούν τους ηγετικούς εξαγωγείς Γενετικά Μεταλλαγμένων.

Περίπου το 80% με 90% της παραγωγής σόγιας, καλαμποκιού και βαμβακιού που παράγεται στις ΗΠΑ είναι Γενετικά Μεταλλαγμένα. Έτσι σε λίγο ο κόσμος θα τρώει επικίνδυνα μεταλλαγμένα προιόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέντες για πάνω από 90% των μεταλλαγμένων σπόρων ανήκουν σε παγκόσμιο επίπεδο σε τρείς γιγάντιες εταιρίες ήτοι : στην Syngenta (Novartis, Switzerland) and its Swiss division, Monsanto (Pharmacia, USA). Στην Du Pont (Pioneer) που επίσης αναφέρεται σαν μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς Γεννετικά Μεταλλαγμένων προιόντων, όπως επίσης στην Advanta (Astra Zeneca + Cosun, Britain-Holland).

Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι πέρα από τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι παραπάνω εταιρίες από την πώληση των προιόντων τους η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο της τροφής που καταναλώνουν οι λαοί με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου υπάρχει τεράστια πίεση στους παραγωγούς να αγοράζουν σπόρους από αυτές τις εταιρίες και όχι να τους κατασκευάζουν μόνοι τους. Η ΕΕ από την άλλη μεριά αποφασίζει να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τα Μεταλλαγμένα προιόντα οπότε η κατανάλωση τους θα επεκταθεί με τις επικίνδυνες συνέπειες για τον άνθρωπο.



Σχετικά με το Πακιστάν και τις πλημμύρες που συμβαίνουν εκεί θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στον κατακερματισμό του Πακιστάν όπως επίσης και του Ιράκ με την δημιουργία Αυτόνομου Κουρδικού Κράτους και τις συνέπειες που θα έχει για την Τουρκία.

Το Πακιστάν είναι λόγω της θέσης του φυσικός σύμμαχος της Κίνας και αυτό αποτελεί πρόκληση για τα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στην περικύκλωση Ρωσίας και Κίνας προκειμένου να ελέγξει την Ευρασία. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να κατακερματίσεις μια χώρα όπου εκατομμύρια υποφέρουν και πεινάνε, μια χώρα όπου το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός.