Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η ΘΗΒΑΙΑ ΝΑΓΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!




15/1/2015
Λαμπερά ονόματα στα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων
Η ΝΑΓΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ
ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Επώνυμα και προβεβλημένα στελέχη της πολιτικής, πανεπιστημιακής, αυτοδιοικητικής και κοινωνικής ζωής των Ελλήνων, κοσμούν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων που ανακοινώθηκαν χθες, ενόψει των βουλευτικών εκλογών  της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Στις πρώτες θέσεις τοποθετήθηκαν ο πανεπιστημιακός Κωνσταντίνος Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ), Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρος Φορτσάκης (ΝΔ), ο πρ. υπουργός Γιώργος Φλωρίδης (ΠΑΣΟΚ), ο δημόσιος λειτουργός Παναγιώτης Καρκατσούλης (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ), η πρ. γ.γ. Αλέκα Παπαρήγα (ΚΚΕ), ο γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο – και ιδιαίτερα στους Βοιωτούς, καθώς έχει προλογίσει δύο βιβλία του πρώην υφυπουργού Γιώργου Κατσιμπάρδη – δημοσιογράφος Βασίλης Βασιλικός (ΔΗΜΑΡ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) και ο πρ. διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ).  
Με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, σύμφωνα με το Σύνταγμα η Νάγια Κατσιμπάρδη – κόρη του Γιώργου Κατσιμπάρδη και της Χαρίς Φασουλοπούλου – ορίστηκε ως υποψήφια στο συνδυασμό Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους πρώην υπουργούς Γ. Φλωρίδη, Τ. Ρήγα, Γ. Μπίστη και άλλες έξι γυναίκες, που σηματοδοτούν την ευρύτητα και την αξιοσύνη του γυναικείου φύλλου.
Στο βιογραφικό της η Νάγια αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
·        Γεννήθηκα στη Θήβα, όπου τέλειωσα το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, της ιστορικής πόλης, με άριστα.
·        Φοίτησα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι δικηγόρος παρ’ Εφέταις.
·        Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο της Λουβέν του Βελγίου.
·        Κατά τη διετία 1994 έως 1996 εργάστηκα ως Προϊσταμένη στο Γραφείο της ΕΕΤΑΑ των Βρυξελών.
·        Χάρη στις παραπάνω σπουδές, τις εμπειρίες μου και τη γνώση των Αγγλικών (σε επίπεδο Proficiency) και των Γαλλικών, προσλήφθηκα προ δωδεκαετίας και έκτοτε εργάζομαι στη Νομική Υπηρεσία του Κεντρικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.
·        Ασχολήθηκα ενεργά με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Εκλέχθηκα ως νομαρχιακή σύμβουλος Βοιωτίας – τρίτη σε σειρά ψήφων – κατά την τετραετία 2002 έως 2006, επανεκλέχθηκε δε και κατά την τετραετία 2006 έως 2010.
·        Ορίστηκα δύο φορές ως Αντινομάρχης, ενώ κατά τη δεύτερη θητεία μου ήμουν εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας στην ΕΝΑΕ.
«Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο από τη Βοιωτία αλλά απ’ όλη την Ελλάδα, είναι ψήφος και για ‘μένα», εξηγεί με δήλωσή της η Νάγια Κατσιμπάρδη.