Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ '' ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ '' !!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Σταμάτη Η. Χαλβατζή

«Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής,
είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται»
Μπέρτολτ Μπρέχτ

Με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση της δύσκολης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που βιώνουμε, σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ως υποψήφιος με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».
Επιθυμώ να δηλώσω ευθύς εξαρχής ότι η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δεν απορρέει από προσωπικές φιλοδοξίες, ούτε πολύ περισσότερο από κομματική υποχρέωση. Αποτελεί συνειδητή πράξη ενός ενεργού πολίτη που ενδιαφέρεται για τις πολιτικές εξελίξεις και θέλει να συμβάλλει με τις όποιες δυνάμεις του στην ανατροπή της σημερινής αδιέξοδης κατάστασης, που οδηγεί στην απώλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας και στον πλήρη εξευτελισμό και εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας.
Η επιλογή μου να συστρατευτώ με μια νέα ελπιδοφόρα πολιτική κίνηση, όπως «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», έχει να κάνει με την πεποίθησή μου ότι τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα έχουν ακέραιες τις ευθύνες για την δεινή σημερινή κατάσταση, τόσο της χώρας όσο και του λαού. Είναι αφελές και μάταιο να ξαναεμπιστευθούμε αυτούς που μας κατέστρεψαν και διέλυσαν τα όνειρα όλων των νέων ανθρώπων, για να διορθώσουν την σημερινή κατάσταση.
Βεβαίως μαγικές και εύκολες λύσεις στην πολιτική δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να τις περιμένουμε από κανέναν. Είναι γνωστό ότι τόσο στο παγκόσμιο όσο και στο ευρωπαϊκό πολιτικό γίγνεσθαι υπάρχουν διαφορετικά κρατικά και οικονομικά συμφέροντα τα οποία καθορίζουν σε μέγιστο βαθμό την πολιτική ατζέντα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει την όποια Ελληνική Κυβέρνηση να χαράξει και να εφαρμόσει μια ξεκάθαρη πολιτική προστασίας των εθνικών συμφερόντων και της προόδου του Ελληνικού λαού. Αυτό προϋποθέτει πολιτικές και πολιτικούς που προτεραιότητά τους έχουν το γενικότερο συμφέρον και όχι προσωπικά , κομματικά και οικονομικά μικροσυμφέροντα.
Με αυτές τις πρώτες σκέψεις και με αδιαπραγμάτευτες τις αρχές με τις οποίες πορεύτηκα έως σήμερα: της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής ηθικής, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και του σεβασμού της διαφορετικής αντίληψης και της πλειοψηφίας, ζητώ την στήριξή σας σε αυτή μου την προσπάθεια.

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας
Σταμάτης Η. Χαλβατζής