OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΥΡΜΑΤΑ , ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!


 

Απο τον William Thomas, Wake Up World Waking Times
Μετάφραση: L.K. - Επιμέλεια:
 Αφύπνιση συνείδησης Την επόμενη φορά που θα μιλάς στο κινητό κοιτώντας ψηλά στον ουρανό αυτές τις λευκές μακριές ουρές, να απλώνονται στον ουρανό, ίσως καλύτερα αποφασίσεις να τελειώσεις αυτό το τηλεφώνημα. Εάν βρεις κάποιο πύργο τηλεπικοινωνίας, κεραίες σε κάποια ταράτσα η υψηλής τάσης γραμμές σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την τοποθεσία σου, ίσως καλύτερα να φύγεις εντελώς από την περιοχή αμέσως. Και όταν φτάσεις σπίτι, καλύτερα να αποσυνδέσεις όλες τις ασύρματες συσκευές, μαζί και τα ρούτερ των κομπιούτερ και τα ‘πάντα αναμμένα  κινητά. Επειδή αυτό που βλέπεις στον ουρανό, αυτό αναπνέεις. Και οι πιθανότητες δείχνουν πως μάλλον αναπνέεις βάριο εδώ και καμιά δεκαετία και βάλε.

Το Βάριο Διεξάγει Ηλεκτρομαγνητική Ενέργεια

Αφού ο Κάπτεν Κέρκ, βρέθηκε στον εξωγήινο πλανήτη και έβγαλε το κινητό επικοινωνιακό του όργανο, όλοι από την πλευρά της Γης ήθελαν ένα. Και οι telecos (εταιρίες τηλεπικοινωνίας) μας έδωσαν τα κινητά με πορτάκια. Συμπεριλαμβανομένων την μανιακή αποστολή sms, το κατέβασμα βίντεο, παιχνίδια online και το ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα, τον μεγάλο παγκόσμιο ιστό (www) και άλλα.

Πήρε πάνω από είκοσι χρόνια για να συνδεθεί το πρώτο δισεκατομμύριο συνδρομητές. Και μόνο 40 μήνες μετά για να συνδεθεί το επόμενο δις. Ο 3ος δις χρήστης, έκανε το πρώτο του τηλεφώνημα από κινητό, μόλις 24 μήνες μετά.

Ποτέ πριν στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, δεν έχουν τόσοι πολλοί ''αγκαλιάσει'' μια τεχνολογία τόσο επικίνδυνη και βλαβερή, τόσο γρήγορα. Μόνο στο Τορόντο, υπάρχουν 7,500 πύργοι κινητής τηλεφωνίας. Στις ΗΠΑ, πάνω από 190,000.

ΒιοΗλεκτρικά Οντα

Όλοι είχαν κολλήσει με τον όπλο του Κάπτεν Κέρκ, όμως το κινητό με το πορτάκι ήταν κάτι που δεν το έφταναν.

Cell = κύτταρο, στοιχείο, και cellular networks = κυτταρικό δίκτυο, ή δίκτυο στοιχείων, σωστά ονομάζονται. Κάθε εκπομπή, διαταράσσει το σώμα σου σε κυτταρικό επίπεδο, άμεσα. Οι άνθρωποι είναι οργανικές κεραίες με βιοηλεκτρικά συστήματα.Οι καρδιές μας και οι εγκέφαλοι μας, ρυθμίζονται από εσωτερικά βιοηλεκτρικά σήματα. Περιβαλλοντικές εκθέσεις, σε τεχνητά ΗλεκτρικόΜαγνητικές Συχνότητες (EMF) επηρεάζουν με βασικές βιολογικές λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα, επισημαίνει το ορόσημο Bioinitiative metastudy.

Ως πρώην αρμόδιος σε τακτικές αόρατων πολέμων, ο Barry Trower σημειώνει, τη χρήση μικροκυμάτων από ραδιόφωνα, ραντάρ και εκπομπές από τηλεοράσεις, πύργους τηλεπικοινωνιών, μικροΚύματα, (EMwaves), από ραδιόφωνα, ηλεκτρομαγνητικά πλέγματα στενού κυκλώματος και καλώδια που τρέχουν πάνω απ΄ τα κεφάλια μας, τρέχουν με ταχύτητες φωτός, αντανακλάται και αντικατροπτίζονται από μεταλλικές συσκευές, βροχή, χιόνι, γυαλί και αγώγιμα υλικά που ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα με πρόθεση.

Είσαι μια Κεραία 

Ένας γεμάτος με νερό, όρθια στεκούμενος άνθρωπος, είναι μία καλού μεγέθους κεραία. Και αφού όλα τα κινούμενα ηλεκτρόνια παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που περιβάλλουν την καθημερινότητά μας, περνούν μέσα στα σώματά μας, όπου το καθένα παράγει και το αντίστοιχο ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτά τα παρακινούμενα ηλεκτρικά κύματα αλλάζουν την φόρτιση του βιοηλεκτρικού σώματος και σωμάτων, εγκεφάλου, καρδιακό κύκλωμα λειτουργεί ώστε να διατηρείται η υγεία και ζωτικότητα μας.

Μικροκύματα στις 1̸ 10 Βρετανικές κατευθυντήριες γραμμές για την ασφάλεια, εκπέμπουν συχνότητες που δημιουργούν τις μεγαλύτερες αλλαγές στα επίπεδα ασβεστίου...όπως ανέφερε η εφημερίδα UK Daily Mail.

Ασύρματοι Πονοκέφαλοι


Οι πονοκέφαλοι μπορούν να αρχίσουν από την διαρροή βλαβερών μικροκυμάτων σε μοριακό επίπεδο μέσα από τα τοιχώματα του αίματος του εγκεφάλου. (Electronics Australia Magazine Feb|2000)

Στο ένα δέκατο του χιλίου βάτ (watt), το τοίχωμα του αίματος στον εγκέφαλο , ανοίγει, και επιτρέπει στην πρωτεΐνη μέσα στο αίμα να διαταράξει εγκεφαλικά σήματα και να αρχίσει να σκοτώνει κύτταρα του εγκεφάλου. Ένα κινητό κανονικά εκπέμπει στα 2 βάτ.

Μόλις δύο λεπτά μιλώντας στο κινητό, η καθισμένος κοντά κε ασύρματο ρούτερ η ασύρματη βάση τηλεφώνου, συντομεύει την ηλεκτρική δραστηριότητα ιόντων που τροφοδοτεί το τοίχωμα του αίματος στον εγκέφαλο  Αυτό επιτρέπει στην είσοδο πρωτεϊνών και άλλες τοξίνες από το αίμα στον εγκέφαλο και να συνεχίσουν στην καταστροφή νευρώνων στα κέντρα της σκέψης και της μνήμης. Dr. Leif Salford βρίσκει ένα απίστευτο νούμερο πεθαμένων νευρώνων και κυττάρων, και τρύπες στον εγκέφαλο ως ζημιά από την έκθεση σε ένα και μόνο τηλεφώνημα από κινητό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο η έλλειψη συγκέντρωσης και κακή μνήμη, ταχύ α γήρανση, βίαιη συμπεριφορά, χειροτέρευση στην δυνατότητα εκμάθησης και άνοια από τους εγκεφάλους που έχουν υποστεί ασύρματες αλλαγές. Ινίδια των πρωτεϊνών στουμπώνουν στους ηλεκτομαγνητικά αλλαγμένους εγκεφάλους γνωρίζουν χαρακτηριστικά όπως Αλζχάϊμερ, Αλζχάϊμερ πρώιμης εκδήλωσης, Πάρκινσον, Ινομυαλγία, Σκλήρυνση καταπλάκας και καρκινοπαθείς.

«Υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις πως...τα μικροκύμματα συνδέονται με την πρόωρη γήρανση (ενισχυμένο κυτταρικό θάνατο και καρκίνο) διάθεση, κατάθλιψη, αυτοκτονία, θυμό, οργή και βία, πρωταρχικά μέσα από την αλλαγή τον κυτταρικών ιόντων ασβεστίου και την μελατονίνη/σεροτονίνη ισορροπία, γράφει ο βετεράνος ερευνητής στις Ηλεκτρομαγνητικές Συχνότητες (EMF) Dr. Neil Cherry στη Νέα Ζηλανδία.

Μέχρι εδώ, κακά πάμε.

Ενώ εκατοντάδες των εκατομμυρίων από παθιασμένους ασύρματους χρήστες επιμένουν πως τίποτα αρνητικό δε συμβαίνει, οι επίδραση αυτής της αόρατης πανούκλας απλά χειροτερεύει. Στις ΗΠΑ, ένα στα εξι παιδιά είναι επιβαρυμένο με κάποιου τύπου νευρολογικής αναπηρίας.

Με την ευρέως αναμενόμενα 4G LTE δίκτυα και συσκευές, που παράγουν μια μορφή κύμματος που μεγιστοποιεί την απορρόφηση της ραδιενέργειας στα 3-6 χρονών παιδιά, μας γράφει ο Simon Best, και οι δείκτες ανεβαίνουν.


Το ηλεκτρομαγνητικό νέφος που καλύπτει μεγάλες πόλεις παντού στο κόσμο θα έμοιαζε με τα ψηλά παράθυρα στη Σανγκχάϊ αν φαινόντουσαν. Απλά πρόσθεσε και μικρο-σωματίδια που έπεσαν από κάποιο πρόγραμμα αεροζόλ, και ένας στους τρεις να περιμένεις θα έχει άσθμα.

Χαμηλές συχνότητες είναι άμεσα συνδεδεμένες με επίπεδα επιδημίας της άνοιας που απειλούν να ρίξουν έξω τον Καναδά και τις ΗΠΑ και ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου στις επόμενες δεκαετίες- όπως και η προκλήσεις και κόστος της παύσης της γεωργίας που δημιουργεί τις κλιματικές αλλαγές, την άνοδο των θαλασσών και την αυξάνουσα τιμή του πετρελαίου  θα χρειαστεί όλη την εξυπνάδα και μετρητά που μπορούμε να βρούμε.

Η πιθανότητες μίας μεγάλης καταστροφής του συστήματος υγείας είναι πέρας κάθε σύγκρισης που είχε ποτέ απειλήσει την ανθρωπότητα στο παρελθόν, μας δηλώνει ο Δρ. Μπάρυ Γκρίνμπεργκ στο Τορόντο.


Το σύστημα υγείας θα καταρρεύσει μέχρι το 2050, εάν δεν βρούμε έναν τρόπο να καθυστερήσουμε ή να θεραπεύσουμε την νόσο του Άλζχάϊμερ, ηχεί ο γραμματέας του υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας των ΗΠΑ, Καθλήν Σεμπέλιους.

Μεμβράνια από τα εγκεφαλικά κύτταρα δημιουργούν διαρρωές από την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ραδιενέργεια και δημιουργεί αρκετή ενέργεια ώστε να ανάψει τα νευρώνια σε δράση-αντίδραση, υπερφορτώνοντας την εγκεφαλική δραστηριότητα. Πάνω από ένα στα δέκα παιδιά στις ΗΠΑ σήμερα, έχουν διαγνωστεί με Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής ή Διαταραχή Υπερκινητικότητας.

6,000% αύξηση σε διαγνώσεις αυτισμού τα τελευταία χρόνια συμβαδίζει με τον πολλαπλασιασμό των ασύρματων δικτύων και συσκευών.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα UK Telegraph, από το 1980 έως και το 2000, υπήρχε αύξηση σχεδόν 50% στις εκτιμήσεις καινούριων περιπτώσεων Κακοήθεις Όγκοι Εγκεφάλου/ Κεντρικού Νευρικού Συστήματος στις ΗΠΑ.

Οποιοσδήποτε που αρχίζει την χρήση ασύρματης τεχνολογίας, σε όποια ηλικία, μπορεί να περιμένει 500% ρίσκο στο να δημιουργηθεί καρκίνος του εγκεφάλου μέσα σε 10 χρόνια—και ακόμα πιο γρήγορα για τα παιδιά. Η χρήση κινητού και ασύρματου τηλεφώνου είναι ακόμα χειρότερη.

Για τέτοιο ρίσκο να παρουσιάζεται σε χρήστες κινητών μέσα σε 10 χρόνια, είναι πολύ ανησυχητικό με βάση όλα όσα γνωρίζουμε για τους εγκεφαλικούς όγκους, που είναι πως μπορούν να έχουν και καθυστέρηση  εως 40 χρόνια, ανησυχεί η Δρ. Δέβρα Ντάϊβις (MSN Ιουν.\04; Globe & Mail Σεπτ.24\10)

Γειά σας μωράκια.

Έως και 16% ζευγαριών Βόρειων Αμερικανών έχουν ήδη εμπειρία με την γονιμότητα. –σχεδόν διπλασιάστηκε από το 1992.

Στο Δελχί, όπου οι πύργοι τηλεπικοινωνιών πνίγουν την πόλη, ένα στα τέσσερα ζευγάρια δεν μπορεί να μονιμοποιήσει μετά από δυο χρόνια και πάνω προσπάθειας. Σπέρμα που επιβιώνει συνεχώς βρίσκει να έχει υποστεί τέτοια ζημιά ώστε να μην μπορεί να καταφέρει γονιμοποίηση. (ΤΝΝ Αυγ. 13\09)

Η ακεφιά του Βάριου


Σχεδόν από την αρχή της συνειδητοποίησης των χημικών αεροψεκασμών, ο Κλίφορντ Κάρνικομ, άρχισε να σημειώνει υψηλά επίπεδα ραδιενεργού άλατος βάριου να πέφτουν από τα πλέγματα των αεροψεκασμών πάνω από το Σάντα Φε, Νιού Mέξικο, ο Κάρνικομ ισχυρίστηκε πως αυτά τα άλατα κάνουν την γη πιο αγώγιμη.

Είχε δίκαιο. Το φθινόπωρο του 2002, ένας έμπειρος τοπογράφος ο οποίος δούλευε για την πόλη Έντομοντον, άρχισε να παρατηρεί τα προσεγμένα λουλούδια και δέντρα της πόλης, να εκδηλώνουν υψηλούς δείκτες έλλειψης θρεπτικών συστατικών. Τα όρια που δίνει η τοπική διοίκηση για την Ηλεκτρική Αγωγή να μη ξεπερνάνε το «1». Τα δείγματα χώματος του Ντέϊβ Ντίκι όμως δείχνουν για EC (ηλεκτρική αγωγιμότητα) 4.6 με 7 φορές υψηλότερους δείκτες πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ο Ντίκι απόρησε εαν τα αυξημένα επίπεδα στα ηλεκτρικά  αγώγημαμέταλλα οδηγούσε τα φυτά να περνάνε χλωρίωση. Ενα τεστ των 33$ με δείγματα χιονιού παρμένα σε αποστειρωμένα δοχεία επιβεβαίωσαν τα αυξημένα επίπεδα σε αλουμίνιο και βάριο. Norwest Lab report #336566 βρήκε

> Δείκτες αλουμινίου 0.148 μλγρμ./λτρ.

> Δείκτες βάριου 0.006 μλγρμ./λτρ.

Μεγάλες εκτάσεις δασικής καταστροφής και θάνατοι σε ψάρια στη Καλιφόρνια, δείχνουν να οφείλονται στα αφύσικα επίπεδα βάριου και αλουμινίου. Στην λίμνη Σάστα, ο Φράνσις Μάνγκελς, ένας συνταξιούχος διατηρητης φυσικού εδάφους, με ντοκτορά (PhD) στην Βιολογία της Άγριας Φύσης, ο οποίος εργάστηκε για τη Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ, για πάνω από 35 χρόνια, είπε στον Ντέϊν Γιουίγκινγκτον, πως ρίχνει την ευθύνη στο pH που είναι 10 φορές πιο αλκαλικό από το φυσικό έδαφος και ανεβαίνουν οι δείκτες του οξειδίου αλουμινίου.

Ο Ντέϊν Γιουίγκινγκτον αναφέρει πως ο φυσικός δείκτης σε ενα δείγμα χιονιού στο Όρος Σάστα είναι 1\2 μον. (σε αυτή την περίπτωση, ug\l). Επιτρεπόμενες μονάδες αλουμινίου σε πόσιμο νερό είναι 50 μονάδες. Κυβερνητική ενέργεια απαιτείται στις 1,000 μονάδες της εύρεσης αλουμινίου. Το χιόνι που δειγματίστηκε και εξετάστηκε από το όρος Σάστα, δείχνει αλουμίνιο στις 61,000 μονάδες.

Το Βάριο χτυπάει τις ανεβασμένες 83 μονάδες.

Μέχρι τον Ιούλιο 2001, η επίσημη αρχή της Καλιφόρνιας δε μπορούσε να εξηγήσει πως οι δείκτες του βάριου είχαν διπλασιαστεί από το 1991. Μέχρι σήμερα δεν μπορούν να εξηγήσουν πως η δείκτες στο χώμα και το νερό ανεβαίνουν, όταν η βιομηχανική μόλυνση έχει εξαφανιστεί.

Τον Μάρτη 2002, δύο επιστήμονες από την Λόρενς Λίβερμορ Εθνική Βιβλιοθήκη στην βάση αέριων δυνάμεων στο Γράϊτ Πάτερσον, είπε στον βραβευμένο δημοσιογράφο Μπόμπ Φυτράκης πως συμμετείχαν σε δυο προγράμματα αέριων ψεκασμών. Το ένα ψέκαζαν οξείδιο του αλουμινίου στην άνω ατμόσφαιρα ώστε να αντανακλά ερχόμενες ηλιαχτίδες και να επιβραδύνει την παγκόσμια υπερθέρμανση.. Το άλλο ψεκάζει στεατικό βάριου πάνω στον ορίζοντα για στρατιωτικές επικοινωνίες, τρισδιάστατη χαρτογράφηση και ραντάρ. Νερό βροχής σαν σαπούνι στο δρόμο είναι υπογραφή από άλατα βάριου, μας είπε ένας επιστήμονας.

Επίσης επιβεβαίωσαν την χρήση του ΧΑΑΡΠ (HAARP) και εκπέμπουν από την Αλάσκα ώστε να λυγίσουν την ροή από τα τζέτ.

Το 2008 στη Λουιζιάνα ένας ειδησιογράφος εστίασε στο βάριο, το οποίο ο σταθμός ονόμασε ‘το ορόσημο τον αεροψεκασμών’. Όταν το ΚΣΛΑ ανέλυσε δείγματα που είχαν πέσει από αεροψεκασμούς, τα 6.8ppm δείκτες βάριου ήταν έξι φορές πιο πάνω από τα όρια τοξίνωσης που έχουν οριστεί από το ΕΠΑ. Το τμήμα Περιβαλλοντικού Ποιοτικού της Λουιζιάνα επιβεβαίωσε πως οι υψηλοί δείκτες βάριου ήταν πολύ ασυνήθιστοι.

Δυο χρόνια μετά, στον αέρα της Αριζόνα, σωματίδια αλουμινίου και βάριου εμφανίστηκαν. Εργαστηριακά τεστ έδειξαν πόσες φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο τοξίνωσης

> Αλουμίνιο 15.8Χ

> Βάριο 5.3Χ

Ο Κλίφορντ Κάρνικομ τώρα δηλώνει πως η ποσότητες Βάριου στην ατμόσφαιρά μας υπερβαίνουν ΟΧΤΩ φορές την ποσότητα που έχει δοθεί ως ασφαλή για τους ανθρώπους να εισπνέουν. Μικρότερα ζώα απλα είναι κακότυχα. Ενώ η Έκτη Γήινη εξάλειψη συνεχίζει να ξεδιπλώνεται, ίσως εκτός χρόνου πια.

Η Αρρώστια των Μικροκυμμάτων και συσχετιζόμενες παθήσεις από Χημικές Αερογραμμές
‘Εμβρυα, μωρά και παιδιά, είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε παλμικά ασύρματα σήματα, που διαπερνάν γρήγορα τα σώματα και κεφάλια τους.

Παιδιά τα οποία είναι εκτεθειμένα σε κινητά τηλέφωνα πριν και ή μετά την γέννηση τους, τείνουν να έχουν μεγαλύτερη επικράτηση συναισθηματικών συμπτωμάτων, συμπτώματα συμπεριφοράς, απροσεξία, υπερδραστηριότητα, και θέματα με θέσεις εξουσίας, εξηγεί ο ηλεκτρομαγνητικων κυμάτων ερευνητής Prof. Kjell Mild στη Σουηδία. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν καρκίνο του εγκεφάλου εάν χρησιμοποιούν κινητό.

Η ασθένεια των μικροκυμμάτων  είναι ήδη μεγάλη ανησυχία στο ευρύτερο κοινό σε χώρες οπου η ασύρματη τεχνολογία εισήλθε 10 χρόνια πριν από την βόρεια Αμερική. Ζεστές ζώνες συμπεριλαμβάνουν την Σουηδία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Ελλάδα και Ισραήλ.

Η Σουηδία έχει την πρωτιά. Στοιχεία από την Σουδική κυβέρνηση βρήκε πως η εισαγωγή της κινητής τεχνολογίας το 1997, συμπίπτει με μια τρελή αύξηση σε καρκίνο του προστάτη, εγκεφαλικοί όγκοι, μελανώματα και καρκίνο των πνευμόνων. Το ίδιο και για θανάτους από Αλζχάϊμερ, τροχαία, απουσίες σχ. Με αδιαθεσία και το νούμερο βρεφών που γεννιούνται με καρδιακά προβλήματα.

Με ένα τέταρτο του εκατομμυρίου σε μόνιμο επίδομα από αναπηρίες από ασθένειες που σχετίζονται με μικροκύματα, η Σουηδία αλλάζει τα πάντα. (Pathophysiology Ιουν\09)

Χημικοί Αεροψεκασμοί αναφέρονται και σε αυτές τις χώρες.

Διαδεδομένα κοινά παράπονα από ασθένειες που προκύπτουν από τους Χημικούς Αεροψεκασμούς και από την Ασθένεια Μικροκυμάτων, συμπεριλαμβάνουν και τα ακόλουθα

> Πόνοι στις αρθρώσεις

> Κρίση άσθματος

> Πονοκέφαλοι με οξύ πόνο

> Απότομη ζαλάδα

> Δερματικές αναφυλάξεις, αλλεργίες, και φαγούρες

> Γαστρο-εντερικές διαταραχές

> Επίμονος ξερόβηχας

> Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, συγκέντρωσης και μνήμης

> Τρέμουλο στη καρδία, φλεγμονές, διακοπή


Η κινητή τηλεφωνία έχει χαρεί ιδιαίτερη αδιαφορία από κυβερνητικούς ελέγχους και προστασία ενάντια της υγείας και περιβαλλοντικούς κινδύνους, σχολιάζει ο Δρ. Τζών Γουάργκο, προφέσορ των Περιβαλλοντικών Κινδύνων και Νομοθεσίας στο πανεπιστήμιο Γέϊλ.

Έτσι όπως και οι χημικοί αεροψεκασμοί.

Μετά αφού κέρδισε την Γερμανική και την Ευρωπαϊκή βραβείο Σόλαρ, ο πρώην Γρήνπις ακτιβιστής Γουέρνερ, προειδοποίησε πως η στρατόσφαιρα ψεκάζεται με χημικά και βαρέα μέταλλα για να καθυστερήσουν την κλιματική αλλαγή και να δημιουργήσουν πεδία κλιματικών αγωγών.

Βασισμένη σε με πολύπλοκη εξίσωση, γνωστή ως ΒΤΡΠΕ, το USAF (Αεριες Δυνάμεις της ΗΠΑ), συνεχίζει να απλώνει βάριο στο άνω μέρος της ατμόσφαιρας έτσι ώστε να μπαλώσει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια πάνω απ τον ορίζοντα. Ακόμη και αν οι εμπορικές ασύρματες συχνότητες δεν ειναι αγωγοί ειδικά για σήματα που δίνονται από την ΧΑΑΡΠ (HAARP), όλα τα εμπορικά ραδιοκύματα \ μικροκύματα και η ενέργεια που εκπορεύεται από αυτά επηρεάζει και επηρεάζεται από την σύνθεση βάριο-στρόντιο, τυχαία.

Εάν θεωρείς μεγάλη την ηλεκτρομαγνητική ραδιενέργεια για κάθε σώμα/εγκέφαλο, έχεις απόλυτο δίκαιο.

Το 1971 ένα έγγραφο από του Ναυτικού των ΗΠΑ (που πρόσφατα δημοσιεύτηκε), έφερε μαζί πάνω από 2,300 μελέτες περιγράφοντας τις επιπτώσεις στην υγεία από ραδιενέργεια από μικρο κύματα. Σήμερα, πάνω από 6,000 μελέτες συνδέουν την ασύρματη και την ηλεκτρομαγνητική ραδιενέργεια (EMR), με πάνω από 122 βιολογικές αντιδράσεις.

Τελικό νούμερο μελετών που έγιναν για τις πιθανές επιπτώσεις, σε ανθρώπους, ζώα, φυτά και έντομα από τα ηλεκτρικά αγώγιμα contrails (ουρές που αφήνουν πίσω κατά τους χημικούς αεροψεκασμούς). : ΜΗΔΕΝ.

Δεν ξεφεύγεις από το μπάλωμα

Εξαιρετικά αγώγιμες οι ουρές από βάριο που απλώνονται ώστε να καλύψουν μεταδόσεις από ράδιο και ραντάρ πάνω απ τον ορίζοντα, χημικές κεραίες πάνω από κατοικημένες περιοχές, δυναμώνουν, ενισχύουν και αλλάζουν ήδη επικίνδυνα υψηλούς δείκτες από συχνότητες ραδιοκυμάτων και μόλυνση από μικροκύματα από κρυμμένους πύργους κινητής τηλεφωνίας και τηλεοπτικούς αναμεταδότες, ραντάρ για τους πολίτες και τα λεγόμενα ~smart grids~ , έξυπνα πλαίσια.

Ο πρωτοπόρος ερευνητής Δρ. Τζώρτζ Κάρλο, επιστράτευσε την πρώτη εκτενής έρευνα για την ραδιενέργεια από ασύρματα για την Μοτορόλα από το 1993 μέχρι το 1999 και έχασε την χορήγηση με τα τρομερά ευρήματα.

Ο Δρ. Κάρλο τώρα ανησυχεί..
‘ ΗΜΡ –ηλεκτρομαγνητική ραδιενέργεια -, είναι μάλλον κάποια συνεργία. Η έκθεση στα ζιζανιοκτόνα, χημικούς αεροψεκασμούς, το κούρεμα των δασών και το ξεχείλισμα των αστικών, δεν είναι αιτίες αντίπαλες με την ΗΜΡ, είναι πρόσθετα και σύνεργα (ή ενισχυτικά) αίτια. Είναι προσβολές σε ένα σύστημα που χρειάζεται δυνατή βιολογική αποζημίωση για να επιβιώσει. Η ΗΜΡ αφαιρεί την ικανότητα της αποζημίωσης και το άτομο ή είδος ξεπέφτει στις περιβαλλοντικές επιδράσεις πιο γρήγορα και πιο ολέθρια.

Και Τώρα Τι?

Τα πράματα δε γίνονται καλύτερα γρήγορα.

Καθώς η χώρες της ΕΕ μειώνουν την έκθεση σε ασύρματα σε όλη την Ευρώπη, λίγο πρίν μια έρευνα ορόσημο που θα γίνει Bioinitiative study, η παγκόσμια υποστήριξη για τα ασύρματα σπρώχνει τα δίκτυα και τα έξυπνα μέτρα (smart meters) να ξεφεύγουν πέρα από ότι μπορεί ο άνθρωπος να υποστεί.

Η έκθεση σε μικροκύματα και ραδιοκύματα από αυτά τα μέτρα είναι ακούσια και συνεχής. Και αντίθετα με τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ασύρματες συσκευές που λειτουργούν στις ίδιες συχνότητες, δεν μπορείς να τα κλείσεις (smart meters).


Αυτά τα smart meters εκπέμπουν επικίνδυνες συχνότητες σχεδόν ασταμάτητα, μέρα-νύχτα, εφτά μέρες την εβδομάδα. Τα 603 εκατομμύρια smart meters που είναι να τοποθετηθούν παγκοσμίως μεσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα εκπέμπουν ηλεκτροομίχλη απο δισεκατομμύρια καινούργιους αναμεταδότες, καθώς γεωμηχανικές προσπάθειες περνάνε σε ακόμα πιο ανέλπιστη και αμείλικτη αγωγή!

Η έκθεση είναι πρόσθετη, επισημαίνει ο υπεύθυνος γεωνομικού στο Σάντα Κρουζ, Δρ. Πόκι Νάμκουνγκ, και προσθέτει,

«Κανένα στάνταρντ ασφάλειας δεν υπάρχει για χρόνια και μακρυά έκθεση σε ΗΜ κύματα, ή από πολλαπλές πηγές.»

Για τον χειρισμό της ασύρματης κίνησης από τα έξυπνα μέτρα (smart meters) και απο τα συνεχώς συγχρονισμένα και αναβαθμισμένα άντροϊντ εφαρμογές, η Τέταρτη Γενιά 4GHz LTE ίσως και να ενισχύσει την αγορά του Long Term Evolution (μακράς εξέλιξης)- ενώ θα περιορίσει τα δικά μας. Χαμηλότερες συχνότητες 4G LTE καμαρώνουν ακόμα πιο υψηλά ποσοστά διείσδυσης σε κτήρια και σώματα από υψηλές συχνότητες μικροκυμάτων. Και το 5G έρχεται από πίσω.

Απλά πες «ΟΧΙ!»

Μέχρι σήμερα, κανένα πρακτορείο ή οργάνωση δεν εξετάζει τις επιδράσεις από τις ηλεκτρικά αγώγιμες ουρές πάνω από πόλεις και περιοχές που είναι ήδη μπουκωμένες με ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές.

Θα έπρεπε.

Για όσους ζουν στη πόλη, και όλο και περισσότερο στις συνοικίες, η καθημερινή έκθεση σε ΗΜ κύματα είναι πάνω από 100 εκατομμύρια φορές περισσότερο από τα χρόνια της γιαγιάς σου. Όπως ο συγγραφέας Σάϊμον Μπέστ γράφει στο βιβλίο του «Ο ηλεκτρομαγνητικός άνθρωπος : Υγεία και Κίνδυνοι στο Ηλεκτρομαγνητικό Περιβάλλον».

«Σίγουρα εάν τα κινητά τηλέφωνα ήταν ένα καινούριο ναρκωτικό δεν θα είχε προλάβει να βγει εκτός εργαστηρίου».

Οι χημικοί αεροψεκασμοί και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι συνεργοί και συνδεδεμένα μεταξύ τους.


Από τον Οκτώβρη 2002, η Έκκληση Φρέϊμπέργκερ έχει υπογραφεί από 6000 και πάνω γιατρούς και προσωπικό υγειονομικού ενδιαφέροντος, ζητώντας από τη Γερμανική Κυβέρνηση να ξαναδεί τα στάνταρντ ασφάλειας για τα ασύρματα και να απαγορεύσει τα κινητά τηλέφωνα.

Τρομαγμένοι από την Έκκληση Φρέϊμπεργκερ, η έκθεση Bionitiative και 165 εκατομμύρια Ευρωπαίοι που πάσχουν από εγκεφαλικές διαταραχές, Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο απέκλεισε πως τα κινητά, οι υπολογιστές με ασύρματο ίντερνετ συνδέσεις φέρουν ρίσκο στην υγεία του ανθρώπου. Τον Μάιο 2011, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο άρχισε να ανακαλεί όλες τις ασύρματες συσκευές από σχολεία. (Ρόϋτερς Σεπτ. 4\11, Telegraph Μάϊος24\11)

Σήμερα ΗΜΚ ειδικοί με διεθνές υπόβαθρο τον Δρ. Τζώρτζ Κάρλο, Δρ. Όλλι Τζόχανσον, Δρ. Λέϊφ Σάλφορντ, Δρ. Νέηλ Τσέρρυ, Δρ. Ρόμπερτ Μπέκερ, Δρ. Ντέϊβιντ Κάρπεντερ και πολλοί άλλοι έχουν δημοσίως δηλώσει την ανησυχία τους.

Προειδοποιούν πως με το να κουβερτώνουν συνεχώς την γη μας με παλμικές ασύρματες εκπομπές όπως ποτέ άλλοτε στη Γη, θα έχει ως αποτέλεσμα μαζικό εγκεφαλικό σβήσιμο, μια παγκόσμια ανικανότητα να αναπαράγει και την εξάλειψη του ανθρώπινου γένους.

Εαν δεν σταματήσει, η σύγκλιση των ηλεκτρομαγνητικά αγώγιμων ουρών και ασύρματες συχνότητες θα σιγουρέψουν αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα σε ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό.

Τι μπορείς να Κάνεις?

1. Πότε μην εκθέσεις έγκυες η παιδιά σε ασύρματη ραδιενέργεια.

2. Κλείσε όλες τις κινητές συσκευές και βάσεις και τα ασύρματα ρούτερ.

3. Περιόρισε την χρήση του κινητού σου σε ένα λεπτό το μήνα. Ή μίλα για μια ώρα την ημέρα και δέξου 400% αυξημένο ρίσκο καρκίνου για τα επόμενα δέκα χρόνια.

4. Απαίτησε πως η πόλη η νομός σου μιμηθούν την πρόταση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Υπουργών για όλα τα κράτη μέλη ‘απαγορεύσουν τα κινητά τηλέφωνα, (φορητά) η Ασύρματο (μακράς συχνότητας) η Ασύρματο Τοπικό Δίκτυο συστήματα από τάξεις και σχολεία’.

5. Μην μασήσετε για τα ‘πιο ασφαλή’ ασύρματα ηχεία και  ακουστικά. Πέρα απο τον λόγο πώλησης, κάθε επιπλέον συσκευή δίνει λόγο ύπαρξης ακόμα περισσότερων πύργων να εκπέμπουν σε ακόμα πιο υψηλές συχνότητες. Και όσο πιο υψηλή η συχνότητα, τόσο πιο αδιόρατα τα σώματά μας γίνονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

6. Σταματήστε τους Χημικούς Αεροψεκασμούς! Συνεχίστε να ενημερώνετε και να μορφώνετε τα ΜΜΕ και το κοινό. Πηγαίνετε σε κυβερνητικές συναντήσεις. Είναι παράνομο να εντάσσουν αδέσποτα ηλεκτρικά δίκτυα που χειρίζονται τα ανθρώπινα σώματα για να κλείσουν το δίκτυο. Δραστηριοποιήστε δικηγόρους σε αυτό το Παράνομο Αγωγό Βάριου και αρχίστε ισχυρές μηνύσεις.

7. Σταματήστε τα Έξυπνα Μέτρα! (Smart Meters!). Συνεχίστε να εκπεδεύεται τα μέσα και το κοινό. . Πηγαίνετε σε κυβερνητικές συναντήσεις. Δραστηριοποιήστε δικηγόρους σε αυτό το Παράνομο Αγωγό Βάριου και αρχίστε ισχυρές μηνύσεις.

8. Για να διαλυθούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και να γίνουν οι σωστοί έλεγχοι, ελαχιστοποιήστε την προσωπική σας χρήση και λειτουργήστε με τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γαίας (δείτε στον Γούγγλη) και χρησιμοποιήστε τα στρώματα γείωσης κάτω από τα σεντόνια σας. Όπως  υποδεικνύει το Earthcalm, «το τεχνητό ηλεκτρικό έχει διαχωρισμένη σύνδεση. Αντί να αντηχεί τον πλανήτη μας, τα κύτταρα αντηχούν στο ηλεκτρικό του σπιτιού και της δουλειάς.»

Για τον συγγραφέα


Ο Γουίλιαμ Τόμας είναι βραβευμένος ως δημοσιογράφος έρευνας με πάνω από τέσσερις δεκαετίες πείρας. Τα θέματα του σε γραπτά και φωτογραφίες έχουν εμφανιστεί σε πάνω από 50 εκδόσεις σε οκτώ χώρες, με μεταφράσεις στα Γαλλικά, Ολλανδικά και Ιαπωνέζικα. Ένας δια βίου αγωνιστής, το βίντεο ντοκιμαντέρ του, ‘Οίκο-Πόλεμος΄ κέρδισε το 1991 το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος των ΗΠΑ το ‘Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρό’ . Ο αποδέκτης τεσσάρων βραβείων στον Καναδά, ο Γουίλιαμ γράφει για τους ασύρματους κινδύνους από την έκδοση του «Καμμένη Γη» το 1991. Το πιο πρόσφατο του βιβλίο «Χημικοί Αεροψεκασμοί Επιβεβαιωμένοι» σημειώνει τις συνεχόμενες έρευνες για τις ουρές. 

Επισκεφθείτε τη σελίδα του www.willthomasonline.net


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/07/blog-post_982.html#ixzz3QEXFaw82
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike