Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!

Αδυσώπητος πόλεμος εναντίον της Ορθοδοξίας! Συγκλονιστικές εικόνες υπο το βλέμμα της πολιτισμένης, σύγχρονης,ευαίσθητης και ειρηνικής Ευρώπης!

To oυκρανικό πυροβολικό μεταμόρφωσε σε ερείπια το μοναστήρι της Παναγίας των Ιβήρων που βρίσκεται σε μια ακτίνα 500μ από το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ.
Το ιστορικό και αρχιτεκτονικό αυτό μνημείο είναι διάτρητο από τα πυρά του μίσους των ουκρανών. Βεβήλωσαν ως και το παρακείμενο κοιμητήριο όπου έχουν ταφεί κάτοικοι της πόλης. Έσπασαν σταυρούς ,ξέθαψαν τους νεκρούς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των πολύμηνων καταιγιστικών βομβαρδισμών. Φαίνεται ότι το αεροδρόμιο όχι μόνο είχε άγιο αλλά μάλιστα την Παναγία και ποιά αυτή των Ιβήρων.
dimpenews η καταστροφή της Μονής Παναγία των Ιβήρων από τον ουκρτανικό στρατό
dimpenews η καταστροφή της Μονής Παναγία των Ιβήρων από τον ουκρτανικό στρατό
Το εσωτερικό και το εξωτερικό του ναού έχει μεταβληθεί σε ερείπια από τα θραύσματα των οβίδων.Ο τρούλος με τον σταυρό κατέπεσαν,τοιχογραφίες καταστράφηκαν…..Η πολιτοφυλακή είχε πληροφορήσει τους αντιπάλους ότι δεν κατείχε θέσεις στον ιερό χώρο.
CaΚΔΙΙΟΔΟΙΘΔΞΗΞΗΔΗΗΞΞΞΔ
Αλλά αυτοί συνέχισαν ακάθεκτοι το έργο τους μεταφέρει το LIFEnews.(σσ.σαν τους γερμανοναζιστές που έμπαιναν επί κατοχής στα ιερά και με τα αυτόματα θέριζαν τον εσταυρωμένο κραυγάζοντας σε ντελίριο πυροβολούμε τον εβραίο Ιησού). Εκπρόσωποι της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ απηύθυναν στους επιθεωρητές του  OSCE πρόσκληση να επισκφθούν τη μονή για να εκτιμήσουν τις καταστροφές.Το Νοέμβριο το LIFEnews μετέδωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν τη μονή με βόμβες φωσφόρου….. και εωσφόρου. (LIFEnews 23/1/15)
CaptΛΟΔΙΟΘΔΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟΙ