Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!


ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ 2012-2013


 Μέσω της προσωπικής μου ιστοσελίδας, και με την ευκαιρία της αυλαίας του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας  Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα για να πετύχει η Δόξα Μουρικίου, τον στόχο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία του νομού, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχω αποφασίσει τίποτα για το μέλλον, κάτι  για το οποίο θα αρχίσω να σκέφτομαι μετά το Πάσχα…
1)    Πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι μετά την περίοδο των Χριστουγέννων έκαναν την υπέρβαση. Και δεν μιλάω αγωνιστικά . Αυτοί ξέρουν τι εννοώ, και δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ. Το βασικότερο πάντως είναι ότι κράτησαν ενωμένα και αδιάβλητα τα αποδυτήρια, δείχνοντας πάνω απ’ όλα ήθος και κατανόηση .Μένει πλέον να δείξουν κατανόηση τώρα και κάποιοι άλλοι που πλαισιώνουν την ομάδα.  Αγωνιστικά δε, απέδειξαν και με το παραπάνω την αξία τους αφού την περίοδο που πετύχαμε το 8 στα 8 αντιμετωπίσαμε ομάδες που στα συγκεκριμένα παιγνίδια καίγονταν για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά. Σχεδόν από τις αρχές Φλεβάρη η ομάδα είχε πετύχει την παραμονή της .Και να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά έφτασαν την ομάδα μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας ,όπου εκεί  τους απέκλεισε με μεγάλη δυσκολία μια ομάδα Δ’ εθνικής κατηγορίας.   
2)    Τους Οδυσσέα Μασοκώστα και Δημήτρη Τυμπλαλέξη που             ΄΄ έτρεξαν’’ την ομάδα μόνοι τους , σπαταλώντας χρόνο και χρήμα σε μια πάρα πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η δουλειά του Οδυσσέα(είναι μεγάλο κεφάλαιο για τη Δόξα), στο οργανωτικό κομμάτι ήταν τεράστια για ένα μικρό χωριό, και προσωπικά εγώ που θεωρώ ότι η οργάνωση της ομάδας είναι το πιο βασικό κομμάτι για να λειτουργήσεις , τον ευχαριστώ θερμά, όπως και το Δημήτρη που είχε αναλάβει τις μετακινήσεις της ομάδας σε προπονήσεις και αγώνες.      
3)    Τον φροντιστή Βαγγέλη Αρετόπουλο που έδωσε ‘’ψυχή και σώμα’’ στην ομάδα, είχε τα πάντα στην εντέλεια ειδικά στο κομμάτι των προπονήσεων και ήταν στιγμές που με τη δουλειά που έκανε, ένιωθα ότι ήμουν προπονητής σε επαγγελματική ομάδα. Πέρα από αυτά , πρόκειται και για ένα αξιαγάπητο παιδί.
4)    Τον κόσμο της ομάδας που ειδικά μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου και στον β’ γύρο έδωσε έντονα το παρών , και πείστηκε για τη δουλειά που γινόταν οπότε άρχισε να έρχεται κοντά μας και στα εκτός έδρας ματς.
5)    Τους ‘’γνωστούς- άγνωστους’’ που έλεγαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στα καφενεία , ότι ‘’θα διαλύσουμε από τα Χριστούγεννα’’, ότι ‘’δεν θα μαζέψουμε πάνω από 15 πόντους’’, ότι ‘’οι παίκτες μας είναι β΄ διαλογής’’, και φυσικά εγώ τους ευχαριστώ ιδιαίτερα, γιατί τους έδωσαν επιπλέον κίνητρο. Όσον αφορά το πρόσωπό μου ,που ‘’κατηγορήθηκα’’ επειδή ξεκίνησα 4 Αυγούστου την προετοιμασία, πρέπει να γνωρίζουν ότι δουλεύω πάντα βάσει πλάνου, που το δουλεύω και το σκέφτομαι ακόμα και στις διακοπές, προγραμματίζοντας και σκίζοντας συνέχεια χιλιάδες  χαρτιά και σκέψεις μέχρι να φτάσω σε αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμοστεί. Έτσι έκανα και έτσι θα κάνω πάντα όπου και αν βρεθώ.
6)    Τέλος άφησα το συνεργάτη μου το Γιώργο Μασοκώστα, που ότι και αν πω για αυτόν θα είναι λίγο. Είχαμε εκπληκτική συνεργασία ,περάσαμε από εξωφρενικές κάποιες φορές καταστάσεις , ποτέ δεν ήρθαμε σε ρήξη για το παραμικρό και πάντα στο τέλος λειτουργούσαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας έστω και αν είχαμε κάποια αντίθετη άποψη. Θεωρώ ότι αν αποφασίσει ο Γιώργος να ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική, ότι θα βοηθήσει πολύ τη Δόξα, γιατί διαθέτει κοφτερό και ανοιχτό μυαλό και μαθαίνει καθημερινά .Εφάρμοσα φέτος  ένα στυλ προπόνησης, που και ο ίδιος δεν το είχε βιώσει σαν παίκτης, αφού δουλέψαμε πάρα πολύ με μπάλα ακόμα και την περίοδο που το πρωτόκολλο λέει ότι πρέπει να τρέξεις πολύ ειδικά στην προετοιμασία (κάτι που εμείς δεν κάναμε χωρίς την μπάλα στα πόδια μας) ,και όχι μόνο δεν το αμφισβήτησε ποτέ, αντίθετα το είδε με μεγάλη συμπάθεια και με βοήθησε τα μέγιστα. Πέρα από αυτά πρόκειται και για ένα εξαιρετικό άνθρωπο.
Κλείνοντας τη σεζόν θα ήθελα να τονίσω σε όλους τους φιλάθλους μας , ότι μέλημά μου ήταν στο Μουρίκι να μαζέψουμε τα μικρά παιδιά, είναι πολύ λίγα όμως στον αριθμό και εκεί και στο γειτονικό Πλατανάκι, πράγμα που δυσκόλεψε την ιδέα που είχαμε με τον Οδυσσέα Μασοκώστα για να προχωρήσει αυτήν η κίνηση άμεσα…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΦωτογραφία του χρήστη Giwrgos Papadopoulos.