Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΞΗ !!!















Βασίλειος Μέξης: Εμείς, Μπορούμε και Τολμούμε


Φίλες και Φίλοι Συμπατριώτες, σε λίγες μέρες Γιορτάζουμε την μεγαλύτερη εορτή της Δημοκρατίας.

Οι εκλογές, είναι το μέγιστο δημοκρατικό δικαίωμα του πολίτη, καθώς με αυτό τον τρόπο συμμετέχει με την ψήφο του στην ανάδειξη εκείνων που πιστεύει ότι είναι ικανοί να του προσφέρουν τα αυτονόητα, να του προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους τομείς της Ζωής του.


Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στις 18 Μαΐου επιβάλουν την παρουσία σου, καθώς μόνο εσύ είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος να επιλέξεις εκείνους που πιστεύεις ότι θα σε εκπροσωπήσουν επάξια και θα δώσουν την μάχη μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια να υπερασπιστούν τα δίκαια συμφέροντα της Οικογένειάς σου και του τόπου σου.

Μην πέσεις στην παγίδα για ακόμη μια φορά. Ενημερώσου σωστά πριν πας στην κάλπη. Συμβουλέψου Ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους που δεν τον χαραμίζουν που δεν σκέφτονται κομματικά. Μην ακούσεις εκείνους που κατάγονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά διαμένουν όλη τους τη Ζωή στη Θήβα χωρίς να έχουν φέρει και τα πολιτικά τους δικαιώματα. Μην ξαναψηφίσεις εκείνους που δεν πατάνε στα δημοτικά συμβούλια. Μην ακούσεις αυτούς που σου λένε: «την ημέρα των εκλογών προτιμώ τον καναπέ μου». Μείνε μακριά, από κάθε τι που αντιλαμβάνεσαι ότι είναι απέναντι στα συμφέροντα του τόπου σου.

Φίλες και Φίλοι, η αγάπη μου για την πόλη μας τη Θήβα και γενικότερα για όλα τα χωριά της, για όλα αυτά που μπορούμε να πούμε με μια λέξη ο τόπος μας, επέλεξα να δώσω την μάχη για τις Δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό του "Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων" με Επικεφαλής τον κ.Γιώργο Κατσέλη. Έναν Άνθρωπο πρότυπο Ήθους, Αξιοπρέπειας και Εργατικότητας και μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του συνδυασμού και Μπορούμε και Τολμούμε να κάνουμε την Υπέρβαση για τον Δήμο Θηβαίων.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους, ανεξάρτητα από τον συνδυασμό που συμμετέχουν.

Ευχαριστώ πολύ!

Βασίλειος Γ. Μέξης.