Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η ΦΙΕΣΤΑ !!! ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Β ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( Α ' ΟΜΙΛΟΣ ) ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χαρές και πανηγύρια και στο Ακραίφνιο. Η ομάδα του Απόλλωνα έπειτα από πολλά χρόνια θα κάνει την εμφάνισή της στα μεγάλα «σαλόνια» ως πρωταθλητής στον α” όμιλο της β” κατηγορίας. Το κύπελλο του πρωταθλητή στην ομάδα απένειμαν ο ταμίας της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας Κώστας Ταμπρατζής και το μέλος του Δ.Σ. Αργύρης Γαλανάκος.
Για την απονομή πραγματοποιήθηκε και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του Λεβαδειακού που αποδέχθηκε την πρόσκληση και αγωνίστηκε στο Ακραίφνιο. Για την ιστορία να πούμε οτι η ομάδα της Λιβαδειάς κέρδισε 2-0 τους πρωταθλητές του α” ομίλου.

Ακολούθησε εξαίσια εκδήλωση αφού η διοίκηση του Απόλλωνα δεξιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την αποστολή της ομάδας του Λεβαδειακού όσο και τους δικούς της παίκτες αλλά και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους.
Μετά το φαγητό ακολούθησε γλέντι στο μπαρ AFTER με την συμμετοχή της διοίκησης και των παικτών της ομάδας του Απόλλωνα.
stereasports.com
Παραγωγή τών VIDEO : Kwnstantinos Zafeiris

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ !!! Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ !!!
Εντυπωσιασμένοι έμειναν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο Ακραίφνιο για την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή στον Απόλλωνα. Η διοίκηση του Απόλλωνα με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Βασιλείου τα είχαν προγραμματίσει όλα με συνέπεια να γίνει μια άρτια και οργανωμένη εκδήλωση που δύσκολα συναντάς και σε επαγγελματικές ομάδες.

Η παρουσία της ομάδας του Λεβαδειακού έδωσε και μια άλλη διάσταση στην OLYMPUS DIGITAL CAMERAεκδήλωση με τον πρόεδρο του Απόλλωνα να μιλάει να ευχαριστεί για την τιμή που έκανε ο Λεβαδειακός να παραβρεθεί στο Ακραίφνιο: » Θέλω να ευχαριστήσω τον Λεβαδειακό για την τιμή που μας έκανε να έρθει στην απονομή και να αγωνιστεί με την ομάδα μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή αυτό για όλο το χωριό» θα πει ο Μιχάλης Βασιλείου.
Από την άλλη πλευρά και οι υπέυθυνοι του Λεβαδειακού έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή, την φιλοξενία αλλά και την οργάνωση που υπήρχε με τον πρόεδρο των υποδομών Θανάση Σωτηρόπουλο να δηλώνει: «Πραγματικά με εντυπωσίασε η λειτουργία του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άριστη σε όλα τα επίπεδα φιλοξενία και να τους υποσχεθώ οτι θα είμαστε κοντά τους και στο μέλλον σε οτιδήποτε χρειαστούν. Πραγματικά κατάλαβα γιατί αυτή η ομάδα ανεβαίνει ψηλά και θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο Μιχάλη Βασιλείου και όλο το διοικητικό συμβούλιο«.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝα πούμε οτι ο Απόλλωνας τίμησε τον Λεβαδειακό, την ΕΠΣ Βοιωτίας και τον προπονητή Άγγελο Κυριάκο. Στις φώτο πάνω ο Αλέκος Βασιλείου δίνει την τιμητική πλακέτα στον Θανάση Σωτηρόπουλο, ο Γιάννης Παπαδήμος στον Κώστα Ταμπρατζή και ο Μιχάλης Βασιλείου στον Άγγελο Κυριάκο.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι μικρές «τσίρλιντερς» του Ακραιφνίου έδωσαν και αυτές έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.
stereasports.com